stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Mariin recept za drastično topljenje kilogramov

24. 8. 2019; 11.00
Avtor: K.N. Zvezde, Lady
ana maria mitic 7

Ana Maria Mitič foto: M24

Igralka Ana Marija Mitić je deležna številnih pohval na račun svojega vitkega videza. Lepih besed je neizmerno vesela, mnoge pa ob tem zanima ali skriva v rokavu kakšen poseben recept. No, Ana Maria nam je zaupala, da pravzaprav ne posega po nobeni dieti.

»Že med samo nosečnostjo se nisem preveč zredila, z dojenjem pa je šlo potem vse samo še dol. A nisem bila in tudi zdaj nisem na nobeni dieti. Saj ne smem biti, ker še vedno dojim.«

Ana Maria je prišla na premiero risanke Angry Birds Film 2 kljub porodniškemu dopustu in poletnim počitnicam na toplem, ki jih je prekinila le za ta dogodek in se nato še isti večer vrnila na svojo počitniško destinacijo: »Ta trenutek še uživam v brezdelju, le za ta projekt so me pregovorili in sem z veseljem privolila. Sicer sem še popolnoma na 'off' in sem si rekla, da tudi kakšnih daljših intervjujev ne bi dajala, saj ni nič takega, o čemer bi lahko govorila. Tudi predstava Ko ko komedija ni več aktualna, s Katarino Čas ne nastopava več. Zdaj ko imam malo manj kilogramov, niti ne bi bila več tako smiselna in smešna,« je iskrena.

No, s prvim daljšim večernim izhodom pa je Ana Maria ugotovila še nekaj novih stvari, ki jih pridobiš pri poklicu mama: »Zadovoljiš se z malo spanca, nevede shujšaš in naučiš se urediti v sedmih minutah.« S ponovnim pojavljanjem v javnosti pa napoveduje tudi ponovno vrnitev na sceno jeseni, ko bo tudi uradno zaključila porodniško. Komaj čakamo, da razkrije, kaj novega spet pripravlja!

Ana Maria Mitić

Ana Maria Mitić foto: M24

prejšnji članek
Filip Flisar občuduje mamice
Svet slavnih
Filip Flisar občuduje mamice
naslednji članek
Je Sabina Remar razdrla zvezo s premožnim poslovnežem?
Svet slavnih
Je Sabina Remar razdrla zvezo s premožnim poslovnežem?