stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mišo Kontrec iskreno o revščini

25. 8. 2019; 07.00
Avtor: M.M.K. Zvezde Lady
Mišo Kontrec

Glasbenik ima zdaj krasno partnerico, s katero ima dva otroka. foto: Pop TV

Danes otrokom zagotavlja več, kot je imel sam ...

Glasbenik Mišo Kontrec je nedavno užival ob pogledu na morske sončne zahode v družbi svoje Barbare in njunih otrok. Ni skrivnost, da je pevec odraščal v revnih razmerah, zato je še toliko bolj vesel, da svojim otrokom danes lahko ponuja veliko več, kot je imel sam.

»Sem spadajo tudi počitnice ob morju, ki jih sam v otroštvu nikoli nisem tako doživel. Moja družina je namreč živela skromno in počitnice na morju so bile samo želja. Pet otrok in ena plača je bil pravi podvig preživetja. Občasno smo obiskovali le bazen v Moravcih ali se kopali v Muri,« se spominja Mišo, ki poskuša Dominiku, Patriku in Niki zagotavljati več, kot je imel sam.

»Moje prvo morje brez staršev je povezano s skupino Langa. Imeli smo nastop v Portorožu in potrebovali smo pol dneva do tja in pol dneva nazaj. Spominjam se neznosne vročine in vožnje v razgretem kombiju. Lagal bi, če bi rekel, da sem bil navdušen. Vendar je v glavi ostal spomin na neskončno vodo in vonj po slanem. Nekaj, kar pusti sledi za vedno,« priznava Mišo, ki najraje počitnikuje na slovenski obali. »Na Hrvaškem sem tudi že bil z Lango, ko smo nastopali v Dubrovniku. Pravijo, da je to eden lepših krajev na Jadranu. Verjamem, a meni je še vedno najlepše doma.«

prejšnji članek
Lepotni popravek Dakote Johnson
Svet slavnih
Lepotni popravek Dakote Johnson
naslednji članek
Konec velike ljubezni
Svet slavnih
Konec velike ljubezni