Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Umrl igralec iz Usodnega vina

26. 8. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
milan štefe odvetnik usodno vino

Milan v Usodnem vinu foto: POP TV

Poslovil se je slovenski filmski in gledališki igralec Milan Štefe.

V 59. letu starosti je umrl slovenski igralec Milan Štefe. Vzrok smrti je za enkrat medijem še neznan, je pa ob njegovem slovesu nekaj čustvenih besed nanizala igralka Nina Ivanić, s katero sta sodelovala v priljubljeni seriji Usodno vino, kjer je Štefe upodobil odvetnika Mateja Potokarja.

»Milan. Plesala sva bosa, po travi, pod milim nebom na tisti poroki. Tako je bilo soparno, da se nisva mogla prijet za roke, prešvicana do amena. Takrat sem ti nujno morala povedat, da sem se v gimnaziji vate zatreskala, ko sem gledala "Veter v mreži". "Ti si nora," si rekel in stresel z glavo. In plesal naprej. Rada sem te po naključju srečala v mestu, ker sva se vedno zaklepetala. Spominjala se te bom, imaš pri meni svojo zgodbo. Milan.... Zlati,« je Nina obudila spomine na družbenem omrežju Facebook.

Milan Štefe foto: m24

Ustvaril bogato kariero

Milan Štefe je na svoji poti ustvaril bogato kariero, tekom katere je nanizal več kot 50 vlog. V Mestnem gledališču ljubljanskem (MGL) je bil zaposlen 30 let, na odrskih deskah je ustvaril mnogo vidnejših vlog, za kar je prejel Severjevo, Prešernovo in Borštnikovo nagrado. Štefe pa ni bil le znan obraz gledaliških odrov, pojavil se je tudi na filmskem platnu, nastopil je namreč v treh celovečernih filmih: Veter v mreži, Desperado Tonic in Ruševine, odigral vlogo v drami Striptih, lik v kratkem filmu Med tabo, mano in bogom, sodeloval pa je tudi v dveh igrano dokumentarnih filmih in v priljubljeni TV seriji Usodno vino, kjer je stopil v čevlje odvetnika Mateja Potokarja.

prejšnji članek
Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam
Svet slavnih
Bo Nika Zorjan podlegla plastičnim operacijam
naslednji članek
Zadnji avgustovski vikend bodo ljubljansko Tobačno stresli David Morales, Röyksopp, Sladica ft. DJ Zeds, Klemen Klemen, Marina Martensson ...
Svet slavnih
Zadnji avgustovski vikend bodo ljubljansko Tobačno stresli David Morales, Röyksopp, Sladica ft. DJ Zeds, Klemen Klemen, Marina Martensson ...