Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Kaj se je po šovu zgodilo Mirjani?

29. 8. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
mirjana-gajski

Mirjana Gajski foto: RTL

Vas zanima, kaj se po šovu Ljubezen na vasi dogaja z Mirjano Gajski, hihitajočo hrvaško varnostnico, ki smo jo spoznali kot kandidatko Josipa Ćiritovića?

Seveda se v šovu Ljubezen na vasi ni odvil drastičen preobrat, tekom katerega bi Josip prenehal goreče ljubiti Nikolino. Da Mirjana ne bo ogrela Josipovega srca, je bilo prav dobro jasno vsem, zato vas nemara zanima, kako danes gleda na sodelovanje v resničnostni oddaji in kakšno je njeno življenje ravno zaradi pojavljanja na malih ekranih. Pa preverimo, kako se ima vedno nasmejana Mirjana ...

Mirjana Gajski foto: RTL

»Super sem, vesela sem. Ljubezen na vasi je name pozitivno vplivala. Dobila sem zelo veliko komplimentov in pohval. Ljudje, ki jih srečujem, so navdušeni, pravijo mi, da so se med gledanjem šova nasmejali. Dobila sem tudi zelo veliko ponudb za delo. Poklicali so me celo, da varujem neko pomembno javno osebo. To sem sprejela, a ne smem o tem govoriti zaradi privatnih zadev te osebe, ki ne želi, da se to razkrije javnosti,« je v klepetu za RTL pojasnila 40-letnica, ki ima danes mnogo bolj pestro življenje kot poprej.

Kaj pa ljubezen, jo je morda osvojil kakšen prijeten mladenič? »Po koncu predvajanja oddaje sem prejemala zelo veliko ponudb za razmerje in poroko. Seveda na vasi (smeh) - želeli bi, da pridem k njim domov in da postanem, kakor jaz temu pravim, hišna pomočnica, za kar pa nimam ravno nekih interesov,« je smeje se pojasnila Mirjana in planila v simpatičen krohot.

prejšnji članek
Nana in Gena imata tako čudovita mladostnika
Svet slavnih
Nana in Gena imata tako čudovita mladostnika
naslednji članek
Dnevni horoskop: Odvilo se bo povsem drugače ....
Horoskop
Dnevni horoskop: Odvilo se bo povsem drugače ....
#obraziavenija
obraziavenija