uvodna Dobra karma

Danijel Šmid - Danny žrtev spletk zaradi slave. ...

luka mesec manca renko Svet24.si

Vplivni in zaljubljeni: pari med slovenskimi ...

POR1703033Z-zzswe5174 Reporter.si

Poslanec SAB: Novinarji so spravili ven, da bom ...

zmago jelinčič Svet24.si

Zmago Jelinčič: "Janša je trojanski konj levih ...

Screenshot 2020-02-14 at 23.58.23 Necenzurirano

"Koliko iranskega denarja si dobil, gnida ...

Princ Harry Njena.si

Šok: Ubilo se je nekdanje dekle princa Harryja

anezi Njena.si

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Šport, ki ne leži Marku Potrču
| V.M.

Šport, ki ne leži Marku Potrču

Marko Potrč, Planet TV

Voditelj in veliki športni entuziast priznava, da mu plavanje ne prinaša užitka. Kljub temu aktivnost sprejema kot izziv, čeprav mora pošteno stisniti zobe.

Tudi Marko Potrč se je minili konec tedna udeležil priljubljenega ljubljanskega triatlona. Slednji tekmovalcem najprej ponudi plavalni izziv, ki pa priljubljenemu voditelju ne leži najbolj. Temu botruje operacija ramen, ki jo je izkusil v otroštvu in zaradi katere njegova ramena niso gibka kot bi si želel.

»Kot mladenič sem treniral veliko različnih športov. Plavanje NI bil eden izmed njih. Zato na vsakem triatlonu že na začetku tako rečeno dobim en davek, ki ga potem plačujem vse do cilja. Plavanje pač je prvo. Priznam, v bazenu preprosto trpim. Mišična masa, seveda ob manjši efektivnosti zaradi pomanjkljivosti pri tehniki, doda piko na i. Operirana ramena, ki so pritrjena s sidri, seveda tudi nimajo popolne gibljivosti. Še en davek. Ta je iz mladosti,« je spletnim prijateljem zaupal Potrč in v nadaljevanju pojasnil, da se vsemu navkljub podaja v vodo trdno odločen, da bo premagal triminutne okvirje, četudi lovi vsak nov vdih in hlasta za zrakom.

»V moji glavi sem odločen, da me napor ne bo ustavil, ampak dodatno motiviral. Da bom še bolj grizel. Pred vsakim skokom v vodo se odločim, da bom z vsako celico v telesu vsako sekundo brezkompromisno rinil in potiskal proti cilju. Tako izgleda motivacija v moji glavi,« je še povedal Marko in zaključil, da mu je napor v veselje.