i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Prvošolčki znanih Slovencev
| K.M.

Prvošolčki znanih Slovencev

Z začetkom šolskega leta niso bili aktivni samo šolarji, ampak tudi voditelji Radia 1, ki so prvošolčke varno pospremili v šolo., Promocijski material

Danes so številni nadebudni otroci prvič prestopili prag šole, med njimi so tudi letos otroci znanih slovenskih obrazov. Imate tudi vi prvošolca - kakšen je bil vaš prvi dan?

Prvošolko Sofio imata med drugim tudi kreativni direktor Aljoša Bagola in njegova žena, igralka Iva Krajnc Bagola. Aljoša je na svojem Instagramu objavil selfi, ki je nastal pred prihodom v šolo in ob njem zapisal: "Prvi črvi."

Prvič se je v šolo odpravila tudi Bela, mlajša hči voditelja Petra Polesa in njegove žene Nike Veger ter Ael, starejša hči Lee Sirk

Tudi voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa Denis Avdić Show, Denis Avdić je v prvi razred pospremil svojega sinka Tima. »Pozna prometne znake, prehode za pešce, odsevna telesa in obnašanje v prometu. Poučil sem ga o pravilih varne poti v šolo: poglej trikrat preden prečkaš cesto, dvigni roko na prehodu za pešcee, da te vozniki opazijo in ti omogočijo varno prečkanje ceste, hodi po pločniku ali ob robu ceste, ne igraj se na cesti,« je povedal Denis.

Luka Jezeršek sinu Urhu želi, da bo imel šolo raje kot njegov oče.

Pred dnevi pa je svoj spomin na prvi razred objavila tudi igralka Tjaša Železnik. Ona je prvošolka postala leta 1981, letos pa bo v šolo prvič zakorakala tudi njena hči Marli.

Tudi nekdanja sanjska ženska Miša Margan, poročena Kocbek, je na Instagramu razkrila, da je prvošolka postala tudi njena hči Kiana. »Ne morem verjeti, kako hitro raste in ne morem verjeti, da postaja prvošolka!  Vsem šolarjem želim čudovit vstop v novo šolsko leto,« je ob tem zapisala.