meghan markle, kraljica elizabeta II Svet24.si

Elizabeta II. noče slišati o princu Harryju in ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

predvidevanje, torek 24.9.2019 Svet24.si

Ohladitev blizu, na obzorju pa že nov preobrat

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

kmetija-2019 Njena.si

KMETIJA: Šok za enojajčna dvojčka!

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Ljubezen na vasi: Takšna je bila Nikolina Cvek pred leti!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Takšna je bila Nikolina Cvek pred leti!

Nikolina Cvek, RTL

Nikolina Cvek je najbolj znan obraz 9. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Mladenka v ljubezensko obarvani oddaji ne sodeluje prvič - poglejte si, kako drugačna je bila pred štirimi leti, ko je prvikrat stopila pred kamere ...

Nikolina Cvek iz Pule danes šteje 27 let, pozornost medijev pa je poskušala pritegniti že pred leti, prvič kot 23-letno dekle. V šovu Ljubezen na vasi je sodelovala kar trikrat, želeni cilj je dosegla v 9. sezoni, ko je osvojila srce Josipa Ćiritovića.

Foto: RTL - Nikolina Cvek

Danes Nikolino poznamo kot sila samozavestno temnolasko, medtem ko je pred leti poskušala pozornost pritegniti kot svetlolasa pevka. 23-letnica je v enem izmed spletnih video intervjujev pojasnila, da je zaključila ekonomsko fakulteto, da želi uspeti v svetu glasbe in da ji niso tuja lepotna udejstvovanja. Kot je razkrila sogovorniku v vlogu, je naravnost blestela na 'Cica Festu', kjer je osvojila naziv miss dekolteja.

»Verjamem vase, verjamem v svoje sanje. Presrečna sem, meni to veliko pomeni. Rada imam glasbo,« je hitela pojasnjevati v intervjuju Nikolina, ki ji je v prihodnosti resnično uresničila svoje sanje. Vsaj v svojih očeh, po šovu je namreč prejela veliko priložnosti za nastope, na katerih je lahko s svojim glasom zabavala publiko.

Kako se je Cvekova odrezala leta 2016 pri prvi predstavitvi za Šov Ljubezen na vasi, si lahko ogledate v spodnjem videu ...