Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Ljubezen na vasi: Takšna je bila Nikolina Cvek pred leti!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Takšna je bila Nikolina Cvek pred leti!

Nikolina Cvek, RTL

Nikolina Cvek je najbolj znan obraz 9. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Mladenka v ljubezensko obarvani oddaji ne sodeluje prvič - poglejte si, kako drugačna je bila pred štirimi leti, ko je prvikrat stopila pred kamere ...

Nikolina Cvek iz Pule danes šteje 27 let, pozornost medijev pa je poskušala pritegniti že pred leti, prvič kot 23-letno dekle. V šovu Ljubezen na vasi je sodelovala kar trikrat, želeni cilj je dosegla v 9. sezoni, ko je osvojila srce Josipa Ćiritovića.

Foto: RTL - Nikolina Cvek

Danes Nikolino poznamo kot sila samozavestno temnolasko, medtem ko je pred leti poskušala pozornost pritegniti kot svetlolasa pevka. 23-letnica je v enem izmed spletnih video intervjujev pojasnila, da je zaključila ekonomsko fakulteto, da želi uspeti v svetu glasbe in da ji niso tuja lepotna udejstvovanja. Kot je razkrila sogovorniku v vlogu, je naravnost blestela na 'Cica Festu', kjer je osvojila naziv miss dekolteja.

»Verjamem vase, verjamem v svoje sanje. Presrečna sem, meni to veliko pomeni. Rada imam glasbo,« je hitela pojasnjevati v intervjuju Nikolina, ki ji je v prihodnosti resnično uresničila svoje sanje. Vsaj v svojih očeh, po šovu je namreč prejela veliko priložnosti za nastope, na katerih je lahko s svojim glasom zabavala publiko.

Kako se je Cvekova odrezala leta 2016 pri prvi predstavitvi za Šov Ljubezen na vasi, si lahko ogledate v spodnjem videu ...