kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Takšna je bila Nikolina Cvek pred leti!

4. 9. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
ljubezen-na-vasi

Nikolina Cvek foto: RTL

Nikolina Cvek je najbolj znan obraz 9. sezone hrvaškega šova Ljubezen na vasi. Mladenka v ljubezensko obarvani oddaji ne sodeluje prvič - poglejte si, kako drugačna je bila pred štirimi leti, ko je prvikrat stopila pred kamere ...

Nikolina Cvek iz Pule danes šteje 27 let, pozornost medijev pa je poskušala pritegniti že pred leti, prvič kot 23-letno dekle. V šovu Ljubezen na vasi je sodelovala kar trikrat, želeni cilj je dosegla v 9. sezoni, ko je osvojila srce Josipa Ćiritovića.

Nikolina Cvek foto: RTL

Danes Nikolino poznamo kot sila samozavestno temnolasko, medtem ko je pred leti poskušala pozornost pritegniti kot svetlolasa pevka. 23-letnica je v enem izmed spletnih video intervjujev pojasnila, da je zaključila ekonomsko fakulteto, da želi uspeti v svetu glasbe in da ji niso tuja lepotna udejstvovanja. Kot je razkrila sogovorniku v vlogu, je naravnost blestela na 'Cica Festu', kjer je osvojila naziv miss dekolteja.

»Verjamem vase, verjamem v svoje sanje. Presrečna sem, meni to veliko pomeni. Rada imam glasbo,« je hitela pojasnjevati v intervjuju Nikolina, ki ji je v prihodnosti resnično uresničila svoje sanje. Vsaj v svojih očeh, po šovu je namreč prejela veliko priložnosti za nastope, na katerih je lahko s svojim glasom zabavala publiko.

Kako se je Cvekova odrezala leta 2016 pri prvi predstavitvi za Šov Ljubezen na vasi, si lahko ogledate v spodnjem videu ...

prejšnji članek
Marko Posavec uresničil dolgoletne sanje
Svet slavnih
Marko Posavec uresničil dolgoletne sanje
naslednji članek
Dnevni horoskop: Zakaj danes ni dan za tveganja?
Horoskop
Dnevni horoskop: Zakaj danes ni dan za tveganja?