Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tragedija: Umrl srbski raper Dalibor Andonov Gru

10. 9. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
gru3

Gru foto: Gold NIGHTCLUB

Bil je velik ljubitelj adrenalinskih športov, ljubezen do kajtanja je kljub spretnosti plačal z življenjem. O smrti priljubljenega raperja je bila javnost obveščena pred družinskimi člani …

Slavni srbski raper Dalibor Andonov, poznan pod imenom Gru, je imel v ponedeljek popoldne nesrečo, ki se je tragično končala. 46-letnik se je sklenil razvedriti s kajtanjem, pri čemer pa je naletel na težave, iz katerih se navkljub spretnosti ni uspel rešiti. Očividci poročajo, da je med vožnjo zadel v drog in padel v vodo, ob čemer naj bi izgubil zavest.

Iz reke so ga potegnili prijatelji, ki so ga spremljali pri vodnih vragolijah. Ker se je bližala nevihta, so se lahko do kopnega prebili ob navtičnem klubu Zemon, kjer so jih pričakali reševalci. Žal priljubljenemu raperju ni bilo več pomoči, reševalno osebje je lahko zgolj razglasilo njegovo smrt.

O smrti prej obveščena javnost kot družina

Gru je veljal za velikega ljubitelja adrenalinskih športov, zlasti mu je bilo pri srcu kajtanje. Tragedija je šokirala oboževalce, ki jih je imel raper tudi izven srbskih meja. Vest o nesreči je močno pretresla družino, ki je za smrt soproga in očeta izvedela potem, ko so o tragediji že poročali v medijih. Soprogo Danico je namreč poklicala prijateljica in jo vprašala, kaj klevetajo novinarji, da je Dalibor umrl, sinova Vuk in Relja pa sta za očetovo smrt izvedela v šoli.

prejšnji članek
Nadiya Bychkova v objemu še enega nogometaša
Resničnostni šovi
Nadiya Bychkova v objemu še enega nogometaša
naslednji članek
Šok za Josipa: Nikolina noseča z drugim?!
Resničnostni šovi
Šok za Josipa: Nikolina noseča z drugim?!