i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Tragedija: Umrl srbski raper Dalibor Andonov Gru
| V.M.

Tragedija: Umrl srbski raper Dalibor Andonov Gru

Gru, Gold NIGHTCLUB

Bil je velik ljubitelj adrenalinskih športov, ljubezen do kajtanja je kljub spretnosti plačal z življenjem. O smrti priljubljenega raperja je bila javnost obveščena pred družinskimi člani …

Slavni srbski raper Dalibor Andonov, poznan pod imenom Gru, je imel v ponedeljek popoldne nesrečo, ki se je tragično končala. 46-letnik se je sklenil razvedriti s kajtanjem, pri čemer pa je naletel na težave, iz katerih se navkljub spretnosti ni uspel rešiti. Očividci poročajo, da je med vožnjo zadel v drog in padel v vodo, ob čemer naj bi izgubil zavest.

Iz reke so ga potegnili prijatelji, ki so ga spremljali pri vodnih vragolijah. Ker se je bližala nevihta, so se lahko do kopnega prebili ob navtičnem klubu Zemon, kjer so jih pričakali reševalci. Žal priljubljenemu raperju ni bilo več pomoči, reševalno osebje je lahko zgolj razglasilo njegovo smrt.

O smrti prej obveščena javnost kot družina

Gru je veljal za velikega ljubitelja adrenalinskih športov, zlasti mu je bilo pri srcu kajtanje. Tragedija je šokirala oboževalce, ki jih je imel raper tudi izven srbskih meja. Vest o nesreči je močno pretresla družino, ki je za smrt soproga in očeta izvedela potem, ko so o tragediji že poročali v medijih. Soprogo Danico je namreč poklicala prijateljica in jo vprašala, kaj klevetajo novinarji, da je Dalibor umrl, sinova Vuk in Relja pa sta za očetovo smrt izvedela v šoli.