Črne oči 1 Dobra karma

Skrivnostni otroci s črnimi očmi (3. del)

Rikki Neave Svet24.si

Je šestletnika zadavil 13-letnik? Golo truplo ...

angelca likovic pl2 Reporter.si

Angelca Likovič navija za Janšo: Janez naj čim ...

Državni zbor-Parlament Svet24.si

Se bo etika poslancev zaradi 12 členov kodeksa ...

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

gaja1 Njena.si

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 ...

Iva Pahor Martelanc Njena.si

Umrla je mati Boruta Pahorja

Obraz resničnostnega šova trepetal zaradi HIV-a
| V.M.

Obraz resničnostnega šova trepetal zaradi HIV-a

Nejc Rek, Planet TV

Nekdanji partner je zlorabil zaupanje Nejca Reka, prikrival mu je namreč, da ima virus HIV. 'Čas je za resnico,' je odločen mladenič, ki je javnosti razkril celotno zgodbo …

Nejc Rek se že desetletje sooča z govoricami o tem, da je okužen s HIV-om. V zadnjem obdobju so govorice ponovno vzplamenele, kar pripisuje grenki preizkušnji, ki mu je v življenje prinesla obilo skrbi in nemira. Odločen, da prekine nadležna ugibanja, je tako javno razkril, kaj se mu je pred časom zgodilo.

Razmerje z okuženim partnerjem

Nekdanji udeleženec resničnostnega šova Bar je preživljal pravo kalvarijo. Povsem po naključju je namreč izvedel, da je njegov nekdanji partner okužen z virusom HIV. »Očitno sem se moral s tem srečati še enkrat v življenju. Bil sem namreč skupaj z moškim, ki mi je prikrival okužbo,« je za naš potrdil Nejc, ki je na družbenem omrežju opisal, kaj vse je moral zaradi tega prestati.

»Nisem si mislil, da se bom kdaj sploh srečal s tem. Toliko neprespanih noči, nenehna skrb in trepetanje, sestavljanje scenarijev, ki jih niti ne vem če bi znal pojasniti. Neljubi dogodek se navezuje na enega izmed bivših partnerjev. Sedaj pa sem se odločil, da spregovorim o tem, saj sem mnenja, da si tega nisem zaslužil,« je začel pripoved Nejc in v nadaljevanju opisal, kako mu je nekdanji partner sredi noči v joku priznal, da je HIV pozitiven.

»Po njegovem priznanju sem bil ves znerviran, v takem šoku, da sem komaj čakal, da grem na testiranje in se tako tudi odpravil v Ljubljano testirati kar trikrat. Ne bom pozabil, kako sem se tresel in gnal paniko ter pletel najslabše možne scenarije. Na mojo srečo, so bili vsi izvidi NEGATIVNI, tako, da sem ZDRAV! Vsakokrat, ko sem čakal na izvide, sem se tresel in misli so bile precej črne. To mi je velika šola v življenju, katero bom le stežka pozabil. Na srečo so ob meni PRAVI prijatelji ter moj partner Rene, ki so skrbno varovali mojo zgodbo vendar jo sedaj serviram na pladnju,« je zaključil Nejc in ob tem glasno poudaril, da bo v prihodnje zoper govorice ustrezno ukrepal.

Celotno Nejčevo zgodbo si lahko preberete na spodnji povezavi ...