profimedia-0840008601
Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v nekaj letih skopnela

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon po željah glavnega svetovalca

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Sta Monika in Denis ostala skupaj?

13. 9. 2019; 07.00
Avtor: Vesna Meško
Monika in Denis 4

Monika in Denis foto: RTL

Monika Milinković in Denis Rumc sta se v resničnostni šov Ljubezen na vasi zapisala kot najbolj pristen in prijeten par 9. sezone. Pa njuna ljubezen še vedno cveti? Sta skupaj ali sta se razšla že pred časom?

Vse tiste, ki zadnje tedne na POP TV spremljate priljubljeni hrvaški šov Ljubezen na vasi, nemara zanima, kaj se je zgodilo z Moniko in Denisom, ki sta v hrvaški resničnostni oddaji nastopila v začetku leta 2018. Zaljubljenca sta se tedaj odločila, da bosta razmerje gradila počasi in preudarno, brez dramatičnih preobratov in obljub, ki mnogim tako zlahka zdrsnejo z jezika.

Monika pustila službo in se preselila

Po šovu sta tako Monika in Denis sprva živela vsak v svojem kraju, videvala pa sta se ob koncih tedna. A ker sta se tako močno pogrešala, je sledilo načrtovanje skupne prihodnosti. Monika je pustila službo in se lotila iskanja zaposlitve v Reki. Do začetka poletja 2018 je za seboj pustila preteklo življenje in zakorakala v prihodnost, po kateri je leto poprej tiho hrepenela.

Monika in Denis se še vedno ljubita. foto: RTL

Kako pa se imata danes?

»Pustila sem službo in hišo, kjer sem živela. Sedaj živimo skupaj v Mučićima, imamo se super, vse gre po načrtih,« je pred kratkim za RTL povedala Monika in dodala, da ni pričakovala, da bo v šovu spoznala ljubezen, ki ji bo povsem spremenila življenje. Kaj pa na njuno razmerje porečejo otroci? Kot je pojasnila Monika, se je tudi ta pomemben del njunih življenj krasno dopolnil. Njena hči je namreč Denisa lepo sprejela, kakor sta tudi njegovi hčerki lepo sprejeli njo.

»Življenje se mi je povsem spremenilo. Monika mi je pomagala pri delu, ampak nič na silo, vse je steklo na tak pijeten, lep način. Bil sem povsem na tleh, odkar pa imam njo, razmišljam pozitivno, v življenju pa se mi dogajajo le lepe stvari,« je priznal Denis, ki svojo Moniko še vedno obožuje.

Se morda obeta poroka?

Glede zaroke in poroke Denis še vedno razmišlja preudarno. Ta misel ga ne obremenjuje, ljubše mu bo, če se bo za ta korak odločil spontano. »Kdo ve, morda pa vas kmalu presenetiva,« je za konec namignila Monika.

Preberite si še, kaj se dogaja z ostalimi junaki šova Ljubezen na vasi:

Hrvojeva Lana se je zaročila in postala mamica

Sta Sandra in Hrvoje po šovu postala par?

Kaj se je po šovu zgodilo z Josipovo zlato deklico Mirjano?

Kako lepo ju je videti tako srečna, kajne?

Kako lepo ju je videti tako srečna, kajne? foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Predrzno: Novinar voditeljico Kmetije zgrabil za ritko!
Svet slavnih
Predrzno: Novinar voditeljico Kmetije zgrabil za ritko!
naslednji članek
Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Dnevni horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?