pes, zloraba živali Svet24.si

FOTO: Izselili so se, psa pa pustili: "Živel na ...

SLIKA KART ZA ČLANEK ŽIVLJENJE V OBILJU ALI ČLOVEK IN NJEGOVA ORODJA Dobra karma

Izberite karto, ki vas pritegne - skoznjo govori ...

mojca-funkl Svet24.si

Pri sodelovanju v plesnem šovu je imela en sam ...

marihuana marš, konoplja Svet24.si

Sodišče prepričal, da je imel pol kile trave za...

ženska doma Dobra karma

10 načinov za izgon slabih energij iz našega doma

Rasema Begulić Njena.si

'Ne sramujem se resnice, bila sem njegova ...

hocevar rifle Njena.si

Kaj se dogaja z Rifletom?

Ljubezen na vasi: Sta Monika in Denis ostala skupaj?
| Vesna Meško

Ljubezen na vasi: Sta Monika in Denis ostala skupaj?

Monika in Denis, RTL

Monika Milinković in Denis Rumc sta se v resničnostni šov Ljubezen na vasi zapisala kot najbolj pristen in prijeten par 9. sezone. Pa njuna ljubezen še vedno cveti? Sta skupaj ali sta se razšla že pred časom?

Vse tiste, ki zadnje tedne na POP TV spremljate priljubljeni hrvaški šov Ljubezen na vasi, nemara zanima, kaj se je zgodilo z Moniko in Denisom, ki sta v hrvaški resničnostni oddaji nastopila v začetku leta 2018. Zaljubljenca sta se tedaj odločila, da bosta razmerje gradila počasi in preudarno, brez dramatičnih preobratov in obljub, ki mnogim tako zlahka zdrsnejo z jezika.

Monika pustila službo in se preselila

Po šovu sta tako Monika in Denis sprva živela vsak v svojem kraju, videvala pa sta se ob koncih tedna. A ker sta se tako močno pogrešala, je sledilo načrtovanje skupne prihodnosti. Monika je pustila službo in se lotila iskanja zaposlitve v Reki. Do začetka poletja 2018 je za seboj pustila preteklo življenje in zakorakala v prihodnost, po kateri je leto poprej tiho hrepenela.

Foto: RTL - Monika in Denis se še vedno ljubita.

Kako pa se imata danes?

»Pustila sem službo in hišo, kjer sem živela. Sedaj živimo skupaj v Mučićima, imamo se super, vse gre po načrtih,« je pred kratkim za RTL povedala Monika in dodala, da ni pričakovala, da bo v šovu spoznala ljubezen, ki ji bo povsem spremenila življenje. Kaj pa na njuno razmerje porečejo otroci? Kot je pojasnila Monika, se je tudi ta pomemben del njunih življenj krasno dopolnil. Njena hči je namreč Denisa lepo sprejela, kakor sta tudi njegovi hčerki lepo sprejeli njo.

»Življenje se mi je povsem spremenilo. Monika mi je pomagala pri delu, ampak nič na silo, vse je steklo na tak pijeten, lep način. Bil sem povsem na tleh, odkar pa imam njo, razmišljam pozitivno, v življenju pa se mi dogajajo le lepe stvari,« je priznal Denis, ki svojo Moniko še vedno obožuje.

Se morda obeta poroka?

Glede zaroke in poroke Denis še vedno razmišlja preudarno. Ta misel ga ne obremenjuje, ljubše mu bo, če se bo za ta korak odločil spontano. »Kdo ve, morda pa vas kmalu presenetiva,« je za konec namignila Monika.

Preberite si še, kaj se dogaja z ostalimi junaki šova Ljubezen na vasi:

Hrvojeva Lana se je zaročila in postala mamica

Sta Sandra in Hrvoje po šovu postala par?

Kaj se je po šovu zgodilo z Josipovo zlato deklico Mirjano?