1_colonia Svet24.si

Diplomirala iz elektrotehnike in odšla naravnost ...

bradley, jade devis Svet24.si

Nosečnica izvedela, da ima agresivnega raka. Ni ...

Tina Dobra karma

Rojstni datum ima vpliv prav na vse vaše odnose

Arriva, avtobus Svet24.si

Incident v Kopru: voznik z avtobusa "zmetal" ...

tori Odkrito.si

Zvezdniki z eksotičnimi ljubljenčki

SARA RUTAR Njena.si

Sara Rutar osupnila z drastično preobrazbo telesa

ana jaka Njena.si

Jaka in Ana krstila hčerko

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle
| V.M.

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

Kaja Vidmar, Urban Babe

Model in igralka Kaja Vidmar se je minuli konec tedna mudila na modnem snemanju na Pagu, kjer pa jim je sončen jesenski dan pokvarila nenadna vremenska ohladitev. Razgaljeno in premraženo lepotičko je k sreči rešil modni trik …

Drugi dan fotografiranja na idilični lokaciji otoka Pag je napovedoval sončen jesenski dan, zato je sanjska Kaja Vidmar izkoristila zadnje sončne žarke na prostem. Samotne plaže so ta dan omogočile brezskrbno in brezčasno sončenje zgoraj brez, a že naslednji trenutek je sonce prekril nevihtni oblak in v trenutku napovedal poslabšanje vremena ter padec temperatur.

Foto: Urban Babe - Kaja Vidmar: 'Prehodna jaknica iz spletne trgovine Urban Babe vedno ob meni in na meni.'

Razgaljena Kaja je sprva zaradi burje pošteno zadrgetala, a ne za dolgo, saj mora biti pripravljena tudi na takšne situacije. Ob pestrem vsakodnevnem tempu si namreč ne more privoščiti, da bi zbolela, zato ima s seboj vedno kakšen kos vrhnjega oblačila, še najrajši pa modno prehodno jaknico, s katero se je tudi tokrat obvarovala pred nevihto. In ker Kaja ni več drgetala, so trenutke pred dežjem izkoristili še za nekaj modnih posnetkov, medtem ko so preostala dekleta iskala zavetje na plaži.

»Med snemanjem se je moj modni trik ponovno izkazal za učinkovit. Kamor koli me dan ponese, s seboj vedno vzamem prehodno jaknico, ki mi omogoča, da se zaščitim pred poznim poletnim vetričem, jesenskimi nizkimi temperaturami ali nenadni spremembi vremenskih pogojev, kot se mi je to zgodilo minuli vikend na plaži otoka Pag,« nam je zaupala Kaja, ki prisega na udobna in modna oblačila.