duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

Samantha Katie James Svet24.si

Miselne akrobacije neke misice izzvale šok, ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle
| V.M.

Na Pagu ujel premraženo sanjsko dekle

Kaja Vidmar, Urban Babe

Model in igralka Kaja Vidmar se je minuli konec tedna mudila na modnem snemanju na Pagu, kjer pa jim je sončen jesenski dan pokvarila nenadna vremenska ohladitev. Razgaljeno in premraženo lepotičko je k sreči rešil modni trik …

Drugi dan fotografiranja na idilični lokaciji otoka Pag je napovedoval sončen jesenski dan, zato je sanjska Kaja Vidmar izkoristila zadnje sončne žarke na prostem. Samotne plaže so ta dan omogočile brezskrbno in brezčasno sončenje zgoraj brez, a že naslednji trenutek je sonce prekril nevihtni oblak in v trenutku napovedal poslabšanje vremena ter padec temperatur.

Foto: Urban Babe - Kaja Vidmar: 'Prehodna jaknica iz spletne trgovine Urban Babe vedno ob meni in na meni.'

Razgaljena Kaja je sprva zaradi burje pošteno zadrgetala, a ne za dolgo, saj mora biti pripravljena tudi na takšne situacije. Ob pestrem vsakodnevnem tempu si namreč ne more privoščiti, da bi zbolela, zato ima s seboj vedno kakšen kos vrhnjega oblačila, še najrajši pa modno prehodno jaknico, s katero se je tudi tokrat obvarovala pred nevihto. In ker Kaja ni več drgetala, so trenutke pred dežjem izkoristili še za nekaj modnih posnetkov, medtem ko so preostala dekleta iskala zavetje na plaži.

»Med snemanjem se je moj modni trik ponovno izkazal za učinkovit. Kamor koli me dan ponese, s seboj vedno vzamem prehodno jaknico, ki mi omogoča, da se zaščitim pred poznim poletnim vetričem, jesenskimi nizkimi temperaturami ali nenadni spremembi vremenskih pogojev, kot se mi je to zgodilo minuli vikend na plaži otoka Pag,« nam je zaupala Kaja, ki prisega na udobna in modna oblačila.