Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Je osvajanje fantov v resnici njena strategija?
| V.M.

Je osvajanje fantov v resnici njena strategija?

Lucija Kolar, POP TV

Mlada tekmovalka šova Kmetija se odkrito spogleduje in z očmi naravnost požira postavne fante na posestvu. Je vse to del njene taktike?

Lucija Kolar je zelo simpatična in navihana 18-letnica, za katero se zdi, da si oči zelo rada spočije na postavnih fantih. Tega pravzaprav niti ne skriva, zaradi česar tudi izkušene mladeniče spravlja v zadrego.

»Pa obvladaš ti to drgnjenje,« je komentirala Renejevo pomivanje posode, nato pa na njegovo začudenje dodala, da je sama za te reči še premlada. »Premlada za pomivanje posode?!« je dvignil obrvi Rene, Lucija pa je nadaljevala z nagajivim kramljanjem.

»Da me punce osvajajo - ne da bi jaz vedel ali opazil, ampak Lucija, ona je bila pa kar dosti očitna. Če bi me tako osvajale, potem bi zagotovo vedel,« je mladenkino navezovanje stikov komentiral postavni Rene, ki je v nadaljevanju ugotovil, da so ji všeč moški z bradami in da ji je še posebej padel v oči Denis.

No, čeprav je temnolaska že ustvarjalcem šova priznala, da se je pripravljena zaplesti pred kamerami, pa morda vse skupaj le ni tako, kot je videti na prvi pogled. Lucija je namreč pred odhodom na posestvo razkrila, kakšna bo njena strategija za zmago v šovu Kmetija. Načrt navihane temnolaske je namreč ta, da se bo pogosto smukala okoli fantov: »Držala bom s fanti in zagreta bom za delo.«

Hmmm, kaj pravite, ji bo uspelo na ta način daleč priti?