kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kaj se je zgodilo v oddaji Znan obraz ima svoj glas?

30. 9. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
znan-obraz-ima-svoj-glas

David Amaro kot Maska. foto: POP TV

V dobrodelno obarvani oddaji Znan obraz ima svoj glas je zmago slavil David Amaro, ki je stopil v čevlje priljubljenega Jima Carreyja iz filma Maska. Je navdušil tudi vas?

Ste spremljali drugo oddajo nove sezone Znan obraz ima svoj glas? Pa kar preverimo, kaj vse se je dogajalo …

Kot že veste, je bila oddaja dobrodelno obarvana, kar pomeni, da so gledalci lahko namesto glasovanja za najljubšega tekmovalca sporočilo poslali za fantka Krisa in darovali pet evrov. Lepa gesta.

Lep pa je bil tudi razgled na četrti žirantski stolček, kjer je se je široko smehljal gostujoči žirant Domen Valič. Slednji je navijal za vse tekmovalce, saj si je zadal prav posebno poslanstvo – širiti pozitivno energijo.

Žirija foto: POP TV

David Amaro slavil zmago

Osem znanih tekmovalcev je tudi v drugi oddaji popolnoma navdušilo s svojimi preobrazbami. Tudi tokrat slišali glasbo z vseh vetrov - od Hollywooda pa vse do Balkana. No, doživeli pa smo tudi prvi glasbeni dvoboj sezone, in sicer med Davidom Amarom in Srđanom Milovanovićem, ki sta se prelevila v sila zabavnega filmskega junaka Masko. Alex Volasko, David Amaro, Maja Oderlap, Eva Boto, Matic Supovec, Srđan Milovanović, Petra Zore in Ana Dežman so spet pripravili odlične točke, a na koncu je največ točk žirije in sotekmovalcev prejel David Amaro kot Maska.

Tekmovalci so tudi tokrat navdušili s preobrazbami. foto: POP TV

V koga so se prelevili tekmovalci?

Prvi nastop je pripadel narodno-zabavnemu pevcu, ki je zapel pesem Heroes, ki je Mansu Zelmerlowu na Evroviziji prinesla zmago. Kot druga je nastopila Ana Dežman, ki je slavila v prvi oddaji, tokrat pa se je prelevila v legendarno Terezo Kesovijo in zapela pesem 'Nono, moj dobri nono'. Petra Zore se je tokrat prelevila v Catherine Zeta Jones iz muzikala Chicago, kjer je zapela All that jazz. Alex Volasko je skočil v čevlje pevca Nata Kinga Cola in navdušil z njegovo uspešnico 'When i fall in love'. Eva Boto se je v drugi oddaji prelevila v pompozno Senidah, zapeti pa je morala priljubljeno pesem Mišići. Maja Oderlap se je za tokratno oddajo prelevila v svojo vzornico, pevko Bonnie Tyler, zapeti pa je morala pesem 'Total Eclipse of the heart'. David Amaro in Srđan Milovanović sta se preobrazila v Jima Carreyja oziroma v Masko ter se tako pomerila v prvem dvoboju te sezone.

Presenečenje večera je bila tudi prav posebna zaroka. Eden izmed tekmovalcev je namreč pokleknil na kolena in zasnubil svoje dekle …

prejšnji članek
Cilj dosežen: Slovenija rešila Krisa!
Svet slavnih
Cilj dosežen: Slovenija rešila Krisa!
naslednji članek
Tanja in Miki po dolgem času ujeta skupaj
Svet slavnih
Tanja in Miki po dolgem času ujeta skupaj