stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alex Volasko presenetil: zaročil je svojo Sašo

30. 9. 2019; 07.45
Avtor: K.M.
alex volasko

Alex Volasko in Saša Lešnjek foto: M24/Mediaspeed

Včerajšnji nastop Alexa Volaska v oddaji Znan obraz ima svoj glas je bil zelo romantično obarvan, glasbenik pa je presenetil z velikopotezno romantično potezo.

Alex Volasko je v včerajšnji oddaji stopil v čevlje večnega romantika Nata Kinga Cola, zapel pa je njegovo uspešnico When i fall in love. Zgodba videospota te pesmi se odvija po trenutku, ko lik za roko zaprosi svojo izbrano, te pa seveda odgovori pritrdilno. Voditelj Denis Avdić je tako v posnetkih, ki so posneti vnaprej, Alexu ves čas namigoval, da naj preizkusi, kako bo, ko bo zaprosil svojo izbranko, pevko in igralko Saša Lešnjek. Očitno pa ga je z vsem skupaj tako navdušil, da se je Alex tudi v resnici opogumil in se spustil na koleno. Saša pa je rekla ja. "Čisto zares in rekla je ja," je Alex potrdil novico. 

Saša je sicer Alexa tudi presenetila v oddaji, saj je nastopila skupaj z Davidom Amarom in Srđanom Milovanovićem, ki sta se preobrazila v Jima Carreyja, Po odzivu pevca pa je bilo videti, da sam za njen nastop ni vedel. Kasneje je Denis oba povabil na oder, Alex pa je na Denisovo prigovarjanje pred kamerami ponovil svojo snubitev. "Saši, a bi bila moja za vedno, brez tebe nočem niti enega dneva več," pa so bile besede, s katerimi je ponovil zaroko. 

Saša in Alex foto: Mediaspeed

Mlada zvezdnika sta sicer v razmerju že vse od leta 2017, veliko pa sodelujeta tudi v poslovnem smislu pri soustvarjanju pesmi. 

Alex Volasko in Saša Lešnjek.

Alex Volasko in Saša Lešnjek. foto: Mare Vavpotič/M24

prejšnji članek
Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje
Svet slavnih
Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje
naslednji članek
Si je Sara Rutar na Kmetiji pobarvala lase?
Resničnostni šovi
Si je Sara Rutar na Kmetiji pobarvala lase?