filip flisar Svet24.si

FOTO: Ko slovenski vrhunski športniki postanejo ...

Marieke Vervoort Svet24.si

Paraolimpijka izbrala evtanazijo in se poslovila ...

mačka Dobra karma

Vsak odtenek mačjega kožuščka nosi posebno ...

nomago, avtobus Svet24.si

Šofer "zaradi varnostnih razlogov" dijakinj ni ...

ad Odkrito.si

Zdravljenje atopijskega dermatitisa je zahtevno, ...

Selena Gomez Najstnica.si

Selena Gomez v novi pesmi govori o Justinu ...

Primoz Roglic, Lora Klinc Njena.si

Primož Roglič objavil sina, s katerim sta si ...

Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje
| V.M.

Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje

Zvezdana Mlakar, Bobo

Konec minulega tedna je bil za družino Zvezdane Mlakar zelo stresen. Življenje Zvezdaninega soproga je bilo namreč ogroženo, nemudoma je moral na operacijo. Zgodba se je srečno končala, vsi skupaj pa se danes še posebej dobro zavedajo, kako dragoceni so sleherni trenutki na tem planetu.

»V soboto se je Zoran znova rodil,« je Zvezdana razkrila svojim spletnim prijateljem, s katerimi je nato delila podrobnosti stresnih trenutkov, ki so v njihovo življenje zarezali dan poprej.

Kaj se je torej zgodilo?

Zoran je imel rutinski pregled ožilja, kjer pa so odkrili, da ima ob srcu dve žili nevarno zamašeni, zaradi česar je potrebna takojšnja operacija, tekom katere bi mu namestili dva obvoda, tako imenovana bypasa. »To je bil šok, ko smo se vsi kar naenkrat zavedli, da nam lahko odideš v trenutku! Divjanja in valjenja čustev, strahu in silne želje po življenju ne znam opisati, ko je šel moj mož v 'akcijo', kot mi je napisal v sms-ju. Preden so ga uspavali, sem se povezala z njim, kot še nikoli v življenju. Vse se je srečno končalo in danes že ve, da je tukaj, da mu je uspelo in, da je pravi 'srečko',«je Zvezdana strina dogajanje v zapis na družbenem omrežju in pojasnila, da je sedaj, ko je skrb minila, zelo vesela, a hkrati tako zelo utrujena, da je od vsega hudega dobila vročino.

»Življenje melje in postavlja vprašanja, ne moremo mu uiti. In če imamo drugo priložnost, kot Zoran in vsi mi z njim, bodimo iskreni in dosledni v odgovornosti za svoja življenja in se v vsakem trenutku zavedajmo, da nikoli ne vemo, katere bodo zadnje besede, ki jih bomo izmenjali z nekom, ki ga imamo radi. Na obeh straneh življenjske črte. Vse najboljše, dragi Zoran!«