i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje
| V.M.

Mož Zvezdane Mlakar v bitki za življenje

Zvezdana Mlakar, Bobo

Konec minulega tedna je bil za družino Zvezdane Mlakar zelo stresen. Življenje Zvezdaninega soproga je bilo namreč ogroženo, nemudoma je moral na operacijo. Zgodba se je srečno končala, vsi skupaj pa se danes še posebej dobro zavedajo, kako dragoceni so sleherni trenutki na tem planetu.

»V soboto se je Zoran znova rodil,« je Zvezdana razkrila svojim spletnim prijateljem, s katerimi je nato delila podrobnosti stresnih trenutkov, ki so v njihovo življenje zarezali dan poprej.

Kaj se je torej zgodilo?

Zoran je imel rutinski pregled ožilja, kjer pa so odkrili, da ima ob srcu dve žili nevarno zamašeni, zaradi česar je potrebna takojšnja operacija, tekom katere bi mu namestili dva obvoda, tako imenovana bypasa. »To je bil šok, ko smo se vsi kar naenkrat zavedli, da nam lahko odideš v trenutku! Divjanja in valjenja čustev, strahu in silne želje po življenju ne znam opisati, ko je šel moj mož v 'akcijo', kot mi je napisal v sms-ju. Preden so ga uspavali, sem se povezala z njim, kot še nikoli v življenju. Vse se je srečno končalo in danes že ve, da je tukaj, da mu je uspelo in, da je pravi 'srečko',«je Zvezdana strina dogajanje v zapis na družbenem omrežju in pojasnila, da je sedaj, ko je skrb minila, zelo vesela, a hkrati tako zelo utrujena, da je od vsega hudega dobila vročino.

»Življenje melje in postavlja vprašanja, ne moremo mu uiti. In če imamo drugo priložnost, kot Zoran in vsi mi z njim, bodimo iskreni in dosledni v odgovornosti za svoja življenja in se v vsakem trenutku zavedajmo, da nikoli ne vemo, katere bodo zadnje besede, ki jih bomo izmenjali z nekom, ki ga imamo radi. Na obeh straneh življenjske črte. Vse najboljše, dragi Zoran!«