900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdnica filma Nimaš pojma pretepla moža

1. 10. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
stacey dash

Stacey Dash kot Dionne Davenport v romantični komediji Nimaš pojma, ki so jo posneli pred slabimi 25 leti. foto: Profimedia

Stacey Dash so možje postave na Floridi aretirali zaradi nasilja v družini.

Po poročanju ameriških medijev se je Stacey Dash, 52-letna igralka in nekdanja televizijska voditeljica, na Floridi zapletla v srdit prepir z nekim moškim. Ker je verbalno nasilje preraslo v fizično, so morali posredovati celo policisti. Pozneje se je izkazalo, da je moški, ki ga je napadla Stacey, njen mož, odvetnik Jeffrey Marty. Igralka, ki je leta 1995 v priljubljeni romantični komediji Nimaš pojma upodobila Dionne Davenport, naj bi svojega moža odrivala in tepla, kar so dokazovale številne praske na njegovi roki. Možje postave so jo zaradi nasilja v družini aretirali in odpeljali v zapor Pasco County, a so jo po plačilu varščine že naslednji dan izpustili.

Mama dveh otrok, ki jo bomo v kratkem videli v trilerju The Dawn, drami 7th Secret in zgodovinski drami Roe v. Wade, pa ni dejavna le v igralskem svetu, ampak tudi na političnem področju. Lani je kandidirala za predstavniški dom ameriške zvezne države Kalifornija, a je po slabem mesecu dni iz zasebnih razlogov umaknila kandidaturo, med letoma 2014 in 2017 pa je kot strokovnjakinja za konservativno politiko delala za televizijo Fox News.      

Fotografija, ki so jo po aretaciji posneli policisti.

Fotografija, ki so jo po aretaciji posneli policisti. foto: Profimedia

prejšnji članek
Modni cirkus že kmalu v Ljubljani
Moda&Lepota
Modni cirkus že kmalu v Ljubljani
naslednji članek
Indiro na Milijonarju izdala trema
Svet slavnih
Indiro na Milijonarju izdala trema
#obraziavenija
obraziavenija