901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakonca Batagelj od zdaj naprej še voditelja

2. 10. 2019; 06.00
Avtor: K.M.
batagelj 1

Jagoda in Jurij Batagelj foto: Revija zvezde

Plesni par se bo preizkusil v čisto novi vlogi.

Med oktobrskimi novostmi na Planetu je tudi prav posebna romantična oddaja Zapleši v ljubezen , ki združuje ples in zmenke na slepo. Kot voditelja in koreografa se bosta v njej predstavila Jagoda in Jurij Batagelj, izkušena plesalca, ki sta skupaj zaplesala tudi v zakon.

Če kdo verjame, da so skupni plesni koraki in usklajenost na plesišču odlična pot do skupne sreče v ljubezenskem življenju, potem sta to Jagoda in Jurij Batagelj. Znana slovenska plesalca imata za seboj zavidljivo kariero, sta državna, evropska in svetovna prvaka v latinskoameriških plesih ter zmagovalca Blackpoola in svetovnega pokala, poleg plesu pa sta že skoraj dve desetletji strastno predana tudi drug drugemu.

Jagoda in Jurij Batagelj foto: Promocijski material

Zdaj sta sprejela nov izziv, saj bosta v oddaji Zapleši v ljubezen nastopila tudi kot voditelja, hkrati pa bosta ustvarila koreografijo za plesne pare, ki se med seboj še niso srečali. Dva sodelujoča, ki sta se odločila za plesni zmenek na slepo, bosta namreč vsak zase vadila koreografijo, ki sta jo pripravila Jagoda in Jurij. Par se bo videl šele ob prvem plesu in se pred besedami spoznaval prek giba. Ko se bo naučena koreografija sestavila v celoto, bo morda prvi ples vodil tudi v prvi zmenek.

"Ples je ena sama ljubezen," pravita Jurij in Jagoda, ki menita, da je ples lahko odličen začetek skupne zgodbe, saj skozi ples zelo hitro vidiš, ali preskoči tista iskrica ali ne. "Midva sva se zaljubila prav prek plesa, zato verjameva, da je to res lepa podlaga za čudovit odnos," dodajata.

prejšnji članek
Simpatična Kaja se vrača na male ekrane
Svet slavnih
Simpatična Kaja se vrača na male ekrane
naslednji članek
Doleti tudi moške: Oče Beyonce ima raka na dojkah
Svet slavnih
Doleti tudi moške: Oče Beyonce ima raka na dojkah