Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Adelin zakon je bil krajši, kot smo mislili

3. 10. 2019; 09.00
Avtor: T. J.
adele 29 (2)

foto: Profimedia

Ločitveni papirji, ki jih je sodišču predložila Adele, razkrivajo, koliko časa je bila glasbenica v resnici poročena s Simonom Koneckijem.

Aprila smo izvedeli, da se priljubljena 31-letna angleška glasbenica Adele in njen mož, 45-letni poslovnež Simon Konecki ločujeta. Sredi septembra je zvezdnica vložila zahtevo za ločitev, iz dokumentacije, ki jo je predložila sodišču in do katere so se dokopali ustvarjalci dnevnika Daily Mail, pa je razvidno, da je njen zakon trajal le 11 mesecev, ne pa dve leti, kot smo mislili. Mediji so poročali o tem, da sta se Adele in Simon poročila že leta 2016, v resnici pa sta v zakonske vode zaplula šele 6. Maja lani. Ravno takrat je Adele v Los Angelesu priredila tematsko zabavo, povezano s filmsko uspešnico Titanik, in se prelevila v Rose, glavno junakinjo tega filma. Gostje so mislili, da gre za zabavo za njen 30. Rojstni dan, v resnici pa je šlo za poročno slavje.

Adele in Simon Konecki foto: Profimedia

Znano je, da se Adele ves čas na vso moč trudi, da bi svoje zasebno življenje ohranjala daleč stran od medijev in javnosti. Pravzaprav nikoli ni potrdila ali komentirala poroke s Simonom, s katerim ima šestletnega sinčka Angela. Ker slovi po prelepih ljubezenskih baladah, v katerih izraža svoja čustva, se že govori o tem, da bo razpad zakona predelala v svojih novih pesmih. »Tako v psihičnem kot fizičnem smislu se vsekakor čuti pripravljeno, da objavi novo glasbo,« je za Daily Mail dejal dobro obveščen vir in s temi besedami razveselil njene številne oboževalce z vsega sveta. Je ta pripravljenost morda posledica tega, da je ponovno srečno zaljubljena? Širijo se namreč govorice, da je v razmerju s 37-letnim britanskim glasbenikom, glasbenim producentom in režiserjem videospotov Skepto.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
naslednji članek
Bizovičar razkril, s kom se zelo ujame
Svet slavnih
Bizovičar razkril, s kom se zelo ujame