Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

'Ta posnetek mora videti Lady Gaga!'

7. 10. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
znan-obraz-ima-svoj-glas

Eva Boto in Alex Volasko foto: POP TV

Oddaja Znan obraz ima svoj glas je ponovno poskrbela za zabaven glasbeni večer. Gledalce so tokrat najbolj navdušili vesoljka Ana Dežman ter Eva Boto in Alex Volasko, v vlogi Lady Gaga in Bradleyja Cooperja.

Alex Volasko, David Amaro, Maja Oderlap, Eva Boto, Matic Supovec, Srđan Milovanović, Petra Zore in Ana Dežman so teden pred nedeljo pošteno garali, da so nam lahko sinoči pričarali čudovit glasbeni spektakel. Vsak izmed njih si je prizadeval navdušiti tako žirijo, kot gledalce, trem pa je uspelo stopiti korak dlje in preseči tudi tista zelo visoka pričakovanja.

Operna pevka Ana Dežman je tako ponovno slavila zmago, s svojim izjemnim talentom je namreč uprizorila operni spektakel iz filma Peti element, ko je kot vesoljska operna diva "Plavalaguna" odpela pesem 'Il Dolce Suono'.

Ana Dežman foto: POP TV

Veliko navdušenje javnosti sta požela tudi Eva Boto in Alex Volasko, ki sta pogumno zakorakala v izjemno zahteven in čustveno obarvan izziv. Stopila sta namreč v čevlje Lady Gaga in Bradleyja Cooperja ter zapela pesem Shallow, ki je dobila oskarja za najboljšo izvirno skladbo 2018. Da je bila njuna izvedba več kot izvrstna, priča odziv gledalcev, ki so na spletu z navdušeno nizali pohvale. Da bi morali posnetek nastopa poslati Lady Gaga, smo zasledili, pa tudi to, da je Eva vokalno, čustveno in vizualno tako dovršeno zdrsnila v vlogo slavne pevke, da je z nastopom sezula tudi najbolj zahtevno publiko.

Žirija oddaje Znan obraz ima svoj glas

Žirija oddaje Znan obraz ima svoj glas foto: POP TV

prejšnji članek
Marko Potrč se je odločil za lepotni popravek
Svet slavnih
Marko Potrč se je odločil za lepotni popravek
naslednji članek
Miha Kavčič na botoks že pri 26 letih
Svet slavnih
Miha Kavčič na botoks že pri 26 letih