stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sojenje igralskemu zvezdniku so preložili

11. 10. 2019; 06.00
Avtor: T. J.
cuba gooding mlajši

Cuba Gooding mlajši foto: Profimedia

Cuba Gooding mlajši bi se moral zaradi spolnega nadlegovanja zagovarjati že pretekli četrtek, a so zaradi razširitve obtožnice sodni proces preložili.

Cuba Gooding mlajši, 51-letni igralec in režiser, naj bi v nekem baru otipaval neznano žensko, ki ga je zaradi spolnega nadlegovanja prijavila policiji. Tik pred začetkom sodnega procesa v New Yorku, ki bi se moral odviti v četrtek, 10. oktobra, pa so iz državnega tožilstva sporočili, da bodo obtožnico razširili, zato so zaslišanje na sodišču preložili. »Gre za dodaten pripetljaj, ki ga prejšnja obtožnica ni vsebovala,« je pojasnila državna tožilka Jenna Long. Podrobnosti nove obtožbe niso znane, ne ve se niti, ali je zvezdnika obtožila ista ženska. Je pa znano, da so sodni proces zaradi novonastalega položaja preložili na torek, 15. oktobra.

Cubi očitajo, da se je 9. junija letos v nekem newyorškem baru vedel nemoralno in za prsi zgrabil 29-letno žensko, ki pravi, da se ji je zdelo, da je bil zvezdnik vinjen ali celo pod vplivom mamil. Če bodo dobitnika oskarja, ki trdi, da je nedolžen, spoznali za krivega, mu grozi do enega leta zapora.    

prejšnji članek
Šok in drama: V nevarnosti štirje, domov odšla dva!
Resničnostni šovi
Šok in drama: V nevarnosti štirje, domov odšla dva!
naslednji članek
Zakonca Perko povečala svojo družino
Svet slavnih
Zakonca Perko povečala svojo družino