Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener

15. 10. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
filip-wieser

Sabina Mlakar in Filip Wieser foto: Osebni arhiv

Sabina Mlakar, ki jo pogosto spremljamo v šovu Kmetija, ima letošnje leto zelo pestro življenje. Ne le, da ji po glavi rojijo srčne misli, trdno je tudi odločena, da bo povsem spremenila svoj življenjski slog. Pa naj vam kar predstavimo trenerja, ki ji bo pomagal do lepše postave …

Sabina Mlakar naravnost žari. Kot nemara že veste, je izgubila lepo število odvečnih kilogramov, sedaj pa se poti tudi v telovadnici, kamor z navdušenjem zahaja tudi tedaj, ko jo bolijo mišice. Nekako se nam zdi, da ji miganje še zdaleč ne vzbuja slabe volje, glavni krivec za to pa ni nihče drug, kot postavni mladenič, ki sliši na ime Filip Wieser.

»Ja, Filip je moj osebni trener. Je zelo pozitivna in prijazna oseba. Skupaj trenirava že nekaj časa in lahko rečem, da so rezultati že več kot vidni. Ampak odnehati pa še ne nameravam, nadaljevala bom s treningi in vajami, ki jih določa Filip. Kot trener je zelo strog, vendar tudi pozoren in prilagodljiv, skratka razumen in zelo dober človek. Sem zelo vesela, da sva se na nek način našla in ubrala to pot treningov. Pravzaprav se je to zgodilo zaradi novice, v kateri sem vam zaupala, da se trudim shujšati. Filip me je kontaktiral in tako sva naredila načrt, od katerega si veliko obetam. Za enkrat se počutim zelo dobro in mladostno, tako namreč treningi in vse te vaje delujejo na mene,« je za naš portal pojasnila Sabina, ki je nad svojim trenerjem tako zelo navdušena, da ga z veseljem priporoča vsem, ki si želijo rezultatov.

Sabina Mlakar in Filip Wieser

Sabina Mlakar in Filip Wieser foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Dvojčka s taktiko do zmage v letošnji Kmetiji?
Resničnostni šovi
Dvojčka s taktiko do zmage v letošnji Kmetiji?
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Svet slavnih
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
#nasazenazenska
nasazenazenska