stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?

15. 10. 2019; 06.15
Avtor: Horoskop.si
horoskop, znamenja, astrologija

Kakšen dan je pred vami? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa naj teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

Pogodbe in druge pravne podrobnosti bodo delovale v vaš prid, vendar bo vse skupaj za vas nekoliko naporno. Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj.

BIK

Za svojo ustvarjalnost boste potrebovali veliko svobode. Z nadrejenimi se dogovorite, da delate sami, saj bi vas sicer delo v timu omejevalo. Kmalu opravičite zaupanje, saj bo uspešnost jemala dih.

DVOJČKA

Ure, celo minute boste imeli natančno prilagojene tempu, ki ga živite. Celo družabna srečanja bodo skrbno načrtovana, le čustvom dovolite prosto pot in jih ne blokirajte zavestno.

RAK

Če ste malo zaspali na preteklih dogodkih, je pravi trenutek da se predramite in sledite svojim ciljem. Popoldne se udeležite organizirane razprave na temo pospeševanja prodaje.

LEV

V vsakem dogodku vidite priložnost zase. Danes boste veliko časa namenili raznim zabavam in prireditvam, kjer navzoče pozdravite s pridihom hudomušnosti.

DEVICA

Izredno zahtevni boste in zato bodo tudi drugi z vami bolj previdni. Nekaj odgovorov prihaja z zamudo in edino, kar je tokrat nujno, je velika danes mera potrpežljivosti.

TEHTNICA

Zanimiva predavanja, potrjena s strani uporabnikov bodo potrditev, da ste na pravi poti, tudi za vas. Druga polovica dneva bo zabavno obarvana, vaš prosti čas pa zapolnjen z družabnimi udejstvovanji.

ŠKORPIJON

Tisti, ki boste v današnjem dnevu imeli odprte oči si lahko obetate pozitivne spremembe na številnih področjih. S svojo uglajenostjo pritegnete poslovne partnerje s svežim kapitalom.

STRELEC

Ljubezenskim dogodivščinam še ni videti konca, vseeno pa danes pade odločitev, saj kemije ni moč prezreti. Novo nastala situacija bo terjala nekaj več organizacije.

KOZOROG

Na poslovnem področju boste končno sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da je vaša odločitev najprimernejša. Oseba iz preteklosti je še vedno v vaših mislih.

VODNAR

Sprva boste dopoldne navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.

RIBI

Močne zavore, ki ste jih čutili, bodo minile. Lažje se boste prilagajali delu v skupini. Samski se boste lahko povezali z neko zanimivo osebo. Ne zanemarjajte pomembnih iztočnic.

Današnji horoskop so za vas pripravili na portalu horoskop.si.

prejšnji članek
Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener
Svet slavnih
Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener
naslednji članek
Še vedno sanjari o Mariah Carey
Svet slavnih
Še vedno sanjari o Mariah Carey