atomik harmonik Dobra karma

Špelca iz Atomik Harmonik – po neuspešnih ...

meghan markle_kate middleton Svet24.si

Oseba, ki je prizadela Kate Middleton, povezana z ...

jansa-pl Reporter.si

Kdo so obiskovalci kabineta predsednika vlade ...

virus, računalnik Svet24.si

Želijo vas pretentati, da delijo brezplačno ...

ILU20200504_X7R4531 Necenzurirano

Orbanov oligarh kupuje slovensko državno ...

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

Rebeka Dremelj Njena.si

Takšna je bila Rebeka Dremelj pred več kot 30 ...

Princ Harry prvič javno spregovoril o prepiru z bratom
| K.M.

Princ Harry prvič javno spregovoril o prepiru z bratom

Profimedia

Dejansko kakšnih hudih težav ni omenjal, a svetovni mediji vseeno verjamejo, da je s povedanim potrdil, da trenutno nista v najboljših odnosih. Gre zgolj za vsakdanji odnos med bratoma?

Princ Harry in Meghan Markle sta med svojo turnejo po Afriki opravila še serijo osebnih intervjujev, ki so strnjeni v enourni dokumentarni film. V njej sta zakonca zelo odkrita o svojih občutkih, o bitki, ki jo bijeta z britanskimi tabloidi in tudi o osebnih odnosih. Meghan je po eni strani izjavila, da ima včasih občutek, da več ne živi, ampak samo obstaja. Harry pa se je zopet dotaknil materine smrti in še enkrat dal jasno vedeti, da za njeno smrt obtožuje britanske medije. 

"Izčrpana Meghan pravi, da sploh več ne živi, zgolj obstaja"

"Vse čez kar je šla in kar se ji je zgodilo, je zelo surovo in to ne pomeni, da sem paranoičen. Samo ne želim, da se preteklost ponovi," je Harry povedal o tem, zakaj je tako zaščitniški do svoje žene, ki se je v zadnjem letu znašla v nemilosti britanske družbe in dodal: "Del te službe je, da si nadeneš pogumen obraz in nastaviš lice veliko stvarem. Vse, kar moramo storiti, je, da se osredotočimo na to, da smo ljudje, ki se postavijo za to, v kar verjamejo. Ne bom se pustil ustrahovati v to, da bom igral igro, ki je ubila mojo mamo."

Foto: Profimedia - Mladi štirje – princa ter žena in zaročenka so v cerkev vstopili skupaj.

Spregovoril pa je tudi o odnosu s starejšim bratom princem Harryjem, saj številni mediji poročajo, da sta trenutno skregana. "Neizogibne stvari se zgodijo. Vedno bova brata. Zagotovo sva trenutno na različnih poteh, ampak jaz mu bom vedno na voljo in vem, da bo on meni vedno na voljo. Bratje imajo dobre in slabe dni. Ne vidiva se tako veliko kot nekoč, ker sva oba zelo zasedena, ampak ga imam zelo rad. Večina teh stvari v medijih je ustvarjenih iz ničesar." Kljub temu, da je Harry poudaril, da sta z Williamom samo zelo zasedena, da se imata rada in da je večina stvari v medijih izmišljenih, ravno ti mediji še vedno verjamejo, da je s svojimi besedami zgolj potrdil razpoke v odnosu.