ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Jurij Zrnec se vrača na gledališke odre
| K.M.

Jurij Zrnec se vrača na gledališke odre

Jurij Zrnec, Revija Zvezde

Tokrat kot soavtor in režiser.

Jurij Zrnec bo na odru Špas teatra predstavil novo ultra smešno komedijo Avdicija, v kateri bodo nastopili zvezdniki filmske uspešnice Pr' Hostar, voditelji, igralci in komiki. V vlogah kandidatov za avdicijo bodo zaigrali Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič, Damir Leventič, Saša Rajaković, Nik Škrlec, v vlogi profesorja pa se bosta menjavala Alojz Svete in Dario Varga. "Vaje potekajo zelo intenzivno, redno in predvsem so zelo kreativne, zato se tudi veliko nasmejimo. Fantje so odlični in verjamem, da bodo navdušili v Avdiciji. Predstava bo zares raznolika, saj bomo videli več različnih žanrov - od zelo Monty Pythonskega absurda, do čisto osnovnih prvin dobre komedije. Kot idejni vodja sem si zamislil, da komedijo dvignemo na malo bolj zahteven nivo in v različne sfere humorja," je povedal soavtor in režiser Jurij Zrnec.

Foto: Promocijski material - Ekipa Avdicije

V komediji Avdicija spremljamo kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko Akademijo, kjer sprejmejo samo največje talente. Zapletali in odpletali se bodo pred igralskimi izzivi ter se razgalili do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo! 

Njihovi nastopi na avdiciji so komični, zabavni, iskreni, predvsem pa vsi zelo iznajdljivi in do konca smešni! "Na vsaki predstavi bodo gledalci spremljali pet igralcev, ki bodo nastopili v kar 16. različnih vlogah, kar bo res sila zanimivo, zato si bo potrebno predstavo ogledati več kot enkrat, saj se bo igralska zasedba med seboj menjavala in prav vsak je izvrsten v svojih vlogah," je še dodal zabavni režiser Jurij Zrnec.