Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se je zgodilo s Simonino mamo?

27. 10. 2019; 08.00
Avtor: V.M.
SIMONA KRIŽNIK

SIMONA KRIŽNIK foto: POP TV

Simona Križnik je resničnostni šov Kmetija zapustila zaradi novice, da je mama v bolnišnici in da mora domov, ker ni nikogar, ki bi lahko poskrbel za sina in hčerko. Kaj se je pravzaprav zgodilo njeni mami?

»Pismo, ki sem ga prejela, me je resnično šokiralo in potrlo. Močno me je skrbelo, kakšno je njeno stanje, ker nisem vedela, kaj se z njo sploh dogaja,« nam je zaupala Simona, ki je po prejeti novici brž odhitela domov.

Ob prihodu iz izolacije mama sicer ni bila več v bolnišnični oskrbi, kljub temu pa je bilo njeno stanje tako resno, da ni zmogla sama poskrbeti za vnuka. »Ko sem se vračala domov, je bila mama že doma. Pričakala me je v solzah, presrečna, da sem se vrnila. 'Hvala, da si prišla, zelo sem te pogrešala,' to so bile njene prve besede, ob katerih sva se razjokali in objeli.«

In kaj se je mami pravzaprav zgodilo? »Poškodovala si je nogo na podplatu. Rana je bila zelo globoka, vse do mesa in ker se ji je tako močno odprla, seveda ni zmogla stopiti na nogo, hoditi. Z mamo je danes vse v redu, a ker je sladkorni bolnik, se rana zelo počasi celi,« nam je še zaupala Simona, ki je s svojo vrnitvijo močno razveselila tudi svoja otroka.

prejšnji članek
Velike spremembe v življenju Vojka Belšaka
Svet slavnih
Velike spremembe v življenju Vojka Belšaka
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?