gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zadrga ni zdržala zagona

27. 10. 2019; 09.00
Avtor: SJ/Nova
IMG_8032

- foto: arhiv Nove

V ŠOKU Strgana zadrga razkrila: brez modrčka je! RAZGALJENA

Gledalci izvrstne komedije Tako ti je, mala vedno znova poudarjajo, da se igralka in pevka Tanja Ribič v tej avtorski glasbeni komediji povsem preda, tako rekoč razgali pred občinstvom na odru. Navadno je mišljeno metaforično, ampak pred kratkim bi se to zgodilo skoraj tudi dobesedno. Med predstavo ji je nenadoma namreč počila zadrga na izrazito seksi obleki, ki že tako bolj malo skriva, takrat pa je odkrila tudi to, da igralka pod obleko nima modrčka!

Zaradi počene zadrge je bila nenadoma Tanja povsem razgaljena. foto: N. Divja

- foto: N. Divja

Že kar v prvem delu predstave je obleka popustila. Mogočen Tanjin dekolte v kombinaciji s hudim igralskim zagonom, katerega del sta bila tudi mahanje z okončinami in na splošno veliko gibanja, ki je podkrepilo duhovito pripovedovanje, je dokončno uničilo zadrgo na hrbtu, tako da je Tanjino oblačilo nenadoma dobilo novo obliko. Naši viri so nam sporočili, da v resnici ne bi niti vedeli, da ta zagata ni del igre, če ne bi predstave gledali že tretjič, saj je Tanja svojo zadrego nekako vpletla v predstavo, v kateri pa se je – do dela, ko se spet preobleče – gibala bolj kot kakšna rakovica, torej postrani, da njeno oprsje ne bi bilo preveč »na izvolite«. »Tanja je v predstavi izjemna, zato sem si jo, sicer v malo drugačni družbi, ogledala že tretjič. In to je edini razlog, da sem opazila, da se je zgodilo nekaj posebnega, saj razpadajoče obleke prvič in drugič ni bilo v scenariju,« nam je zaupala naša vohunka iz gledališča.

Kaj natanko se je zgodilo z zadrgo na izzivalnem kosu garderobe, smo povprašali tudi Tanjo, ki je potrdila, da je res imela nesrečo na odru. »Zadrga verjetno ni zdržala mojega zagona. (smeh) To je bil zame velik šok, saj spodaj nimam modrčka,« je povedala Tanja, ki pravi, da ji je bilo nekaj časa res izjemno neprijetno. Na srečo pa ima s takšno nezgodo že izkušnjo. »Nekaj podobnega se mi je že zgodilo v rosnih letih v Cankarjevem domu, ko sem imela kar nenadoma v rokah samo krpico. Igrala sem Marlene Dietrich. Takrat me je kar ohromilo. Zdaj sem se seveda bolje znašla. Tudi materiali so drugačni, bolj se prilegajo telesu. Sem pa vseeno morala prilagoditi gibanje na odru. Nisem se smela obrniti niti v polprofil. Ampak če gre kaj narobe, mi navadno udari adrenalin in se takoj spopadem s težavo. Največkrat je potem vse skupaj še bolj zabavno. Vsaj po bučnem aplavzu in gromkem smehu sodeč …«

Takole je Tanja reševala zagato. foto: N. Divja

Nekateri igralci imajo radi celo igro do zadnje podrobnosti naštudirano, Tanja pa se očitno z veseljem prilagaja novim okoliščinam. »Ne bojim se improvizacije. Pravzaprav je takrat vse še bolj pristno in zabavno. Soigralca Gorana tudi rada presenetim, tako je prikupno zmeden in iz tega se vedno kaj dobrega izcimi …«

Po zadnjih informacijah je zadrga na Tanjini obleki že popravljena, čeprav občinstvo gotovo ne bi obžalovalo, če bi se na kakšni ponovitvi igralka še bolj razgalila. Ampak v resnici je že sama predstava tako polna zabavnih prigod, čudovitih glasbenih točk, Tanja pa resnično navdušuje s svojim talentom, da dodatna presenečenja niso niti potrebna. Sicer pa je Tanja med našim pogovorom omenila, da je ravno dan prej nastopila v Laškem, kjer je bilo, kot je tudi sicer na njenih predstavah, fenomenalno vzdušje. »Razigrala sem se in folk je bil tako srečen. Lepo mi je bilo. To je tisto, za kar se splača,« je povedala Tanja, ki zaradi takšnih odzivov komaj čaka, da bo spet lahko razveseljevala ljudi.

-

- foto: N. Divja

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Zdravje
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
naslednji članek
Se še spomnite seksi pevke Pike Božič, to počne zdaj
Svet slavnih
Se še spomnite seksi pevke Pike Božič, to počne zdaj