duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

Samantha Katie James Svet24.si

Miselne akrobacije neke misice izzvale šok, ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

branko cvek Njena.si

Ljubezen po domače: Branka osvojila vztrajna ...

VIDEO: Predsednik Pahor bo Deželaku podelil Jabolko navdiha
| PR

VIDEO: Predsednik Pahor bo Deželaku podelil Jabolko navdiha

Denis Advdić, Jana Morelj, Miha Deželak, Anja Ramšak, Radio 1, PR

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, Miha Deželak je prejel častno vabilo predsednika Slovenije, Boruta Pahorja.

Miha je v etru poslušalcem in sodelavcem, Denisu Avdiću, Jani Morelj in Anji Ramšak razkril kakšno vabilo je prejel po pošti. Predsednik ga v ponedeljek vabi v Predsedniško palačo, kjer bo potekala podelitev srčnim dobrotnikom, ki z izjemnimi in izrednimi dejanji povezujejo Slovenijo. Jabolko navdiha bo Miha prejel zaradi dobrodelne akcije Deželak junak, kjer je s kvadrociklom prevozil Slovenijo in za otroke iz socialno ogroženih družin zbral neverjetnih 280 tisoč evrov. Poleg njega bodo priznanje prejeli še Društvo Palčica pomagalčica in dobrodelni škratki, Jaka Krebs in Društvo Rdeči noski.

»Zelo sem ponosen in vesel. To je akcija celotna radia, vsi sodelavci radia so zaslužni za ta uspeh. Če bi lahko, pa bi povabil še vse poslušalce. Brez njih ne bi zbrali toliko denarja, vsako leto smo ga več. Iz srca sem jim hvaležen,« je povedal Miha, ki treme pred predsednikom nima. »Že večkrat smo se družili. Bil je z mano tudi na akciji, skupaj sva s kvadrociklom prevozila del poti. Je sproščen in zabaven predsednik. Bolj imam težavo kaj obleči, saj sem športni tip,« je v smehu povedal radijec. V ponedeljek bomo torej izvedeli kakšna stilska preobrazba čaka priljubljenega voditelja in dobrotnika.