Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj si Poskočni Dejan namerava pobriti irokezo?!

11. 11. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
Dejan Krajnc

Dejan Krajnc foto: Rok Deželak

Oboževalce je šokiral z razglasitvijo, da si bo pobril slavno irokezo, svoj zaščitni znak, po katerem je znan tudi izven meja Slovenije. Dejan, zakaj vendarle takšna odločitev? Kot smo izvedeli, ideja pravzaprav ni šaljive narave …

»Najprej je bil Justin Bieber, potem je sledil Robbie Williams (v šali), na koncu pa še jaz, vendar z višjim namenom,« nam je Poskočni Dejan Krajnc povedal o objavi na družbenih omrežjih, tekom katere je naznanil, da si bo pobril irokezo, v kolikor objava do božiča zbere 25. tisoč všečkov.

Seveda nas zanima, kakšen je ta namen. Frizure se Poskočni torej ni naveličal? »Ne, frizure se nisem naveličal, nikoli se je ne bi. Le temu svetu bi rad podaril nekaj več. Veste, ta frizura je nekako ustvarila precej več kot zgolj mojo prepoznavnost. Na nek način je povezala staro in mlado – vsi jo imajo radi, tudi tisti, ki se nad njo zgražajo,« pove in pokima, da verjame, da bo objava celo presegla predlagano število všečkov. »Ne dvomim v dosežen cilj, preprosto verjamem v to - to si mnogi želijo, pa naj to dobijo,« se smeji Dejan, medtem ko sami nismo ravno prepričani, če si njegova publika res želi, da se poslovi od svojega simpatičnega prepoznavnega znaka. Nenazadnje ga številni oboževalci prepričujejo, naj tega ne stori.

Dejan Krajnc foto: Klemen Finkšt

»No, ne želijo si tega mnogi, je pa dosti tistih, ki si. Pri nas ti pač nekaj kretenov ne želi dobro, ko vidijo, da ti nekaj uspeva. Hočejo te zatreti in to samo zaradi tega, ker njim ni v življenju nikoli nič uspelo. Pa naj bo to radijski urednik, konkurenčni band ali pa nek zahojen najstnik, ki v tebi vidi bodočega fanta svoje sedanje punce. To bom torej naredil, če jim bo uspelo priti do cilja. Mi je pa ob tem žal, da bo to za njih pomenilo vrhunec njihove kariere,« je sarkastično pripomnil priljubljeni Dejan, ki se kot kaže sooča z metanjem polen pod noge.

Mimogrede, ste že slišali novo, zimsko obarvano skladbo, kjer so Poskočni združili moči s priljubljeno Nušo Derendo? No, četudi ste si jo že zavrteli, dajmo jo vsi skupaj še enkrat, za dobro voljo in vzpodbudo, da krasnim glasbenikom upanje v dobro nikoli ne ugasne.

prejšnji članek
Denis Toplak na lepotni operaciji
Svet slavnih
Denis Toplak na lepotni operaciji
naslednji članek
Pevec Siddharte objavil čustveno fotografijo
Svet slavnih
Pevec Siddharte objavil čustveno fotografijo