tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

ana maria mitic 4 Svet24.si

Ana Maria Mitič je razkrila skrivnost izgube ...

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Sandra Auer: Sitna ali igriva mamica?
| V.M.

Sandra Auer: Sitna ali igriva mamica?

V plesne videe Sanda pogosto vlkjuči tudi svoja otroka., Revija Zvezde

Med premagovanjem življenjskih korakov bi se sicer zlahka predala sitnobi, a sama raje izbere drugo, vedrejšo pot. Sandra Auer je navihana in igriva mamica, ki iz rokava vedno povleče domislico, ki nasmeji in poveže vso družino.

Družini Sandre Auer zagotovo ni nikoli dolgčas, saj za partnerja Roka, hčerko Arabelo in sinka Aljošo vedno pripravi kakšno šaljivo in zabavno obarvano druženje, ki ga pogosto ujamejo tudi na kamero. In ker je Sandra spretna tudi pri montaži, se lahko ob posnetkih plesa, petja in igre zabavajo tudi njeni spletni prijatelji, s katerimi deli navihane posnetke.

»Raje se imam fajn in plešem, namesto da skrbim in sem tečna ... Tako si vzamem čas zase, ki mi napolni dušo. Ko se naučiš živeti, biti to kar si in uživati vsak trenutek, ki ti je dan, življenje dejansko dobi drugo, lepšo sliko,« je svoj pogled na družbenem omrežju pojasnila Sandra, nato pa zbrano družbo pobarala, ali se nemara spomnijo občutka svobode, ki so jo čutili kot otroci. Njo je namreč ravno ta okus čustev ponovno objel, ko je postala mama.

»Danes ga živim, sem otročja, igriva in imam enostavno rada življenje. Tako mi tudi vse lahkotneje teče. Tudi vsem vam želim, da bi v popolnosti čutili svojo vrednost in vrednost življenja. Stvari, ki so nam velikokrat samoumevne, lahko hitro začnemo gledati drugače, kot naše največje bogastvo.«