nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nekdanjega fanta obtožila rasizma in incesta

16. 11. 2019; 07.00
Avtor: T. J.
Halle Berry
Halle Berry in njen nekdanji partner Gabriel Aubry, ki sta se razšla že pred devetimi leti, sta se zapletla v umazano bitko za skrbništvo.

Ameriški novinarji so se dokopali do vsebine sodnih dokumentov, povezanih z bitko za skrbništvo, ki jo že dolga leta bijeta 53-letna igralka Halle Berry in njen nekdanji srčni izbranec, 43-letni kanadski maneken Gabriel Aubry. Halle in Gabriel sta se spoznala novembra 2005, marca 2008 sta se razveselila rojstva hčerkice Nahle Ariele, aprila 2010 pa sta naznanila, da sta se razšla. Od konca njunega razmerja je torej minilo že več kot devet let, a duhovi se še vedno niso umirili. Za to je med drugim 'zaslužna' tudi najnovejša informacija, da je Halle v bitki za skrbništvo svojemu nekdanjemu partnerju očitala, da je imel več let incestno razmerje z neko družinsko članico. To razmerje naj bi mu v psihičnem smislu zelo škodilo.

Halle Berry in Gabriel Aubry s hčerkico Nahlo Arielo foto: Profimedia

»Po šestih mesecih je najino spolno življenje začelo zamirati, po enem letu pa sva seksala manj kot trikrat na leto,« je po poročanju britanskega dnevnika Daily Mail Halle navedla v sodnih dokumentih. Zvezdnica med drugim trdi, da je Gabriel bolehal za depresijo, a je zavračal zdravljenje, kar je bil eden od razlogov za razpad razmerja. Poleg tega naj bi si maneken v času razmerja privoščil več rasističnih opazk, saj se nikakor ni mogel sprijazniti z dejstvom, da je njuna hčerkica mešane rase. Bitka za skrbništvo se je razvnela leta 2011, ko se je Halle s svojo hčerkico hotela preseliti v Francijo, kjer je živel njen tedanji fant, 53-letni francoski igralec Olivier Martinez. Po dolgotrajni 'vojni' na sodišču je prišlo do izvensodne poravnave. V skladu z dogovorom Halle Gabrielu vsak mesec plačuje približno 13 tisoč evrov preživnine. Ker se zdi zvezdnici ta znesek previsok, pa med njima še vedno prihaja do sporov.         

prejšnji članek
Koga je v gozdu iskala Jernejeva žena?
Svet slavnih
Koga je v gozdu iskala Jernejeva žena?
naslednji članek
Boštjan Romih umirja jezo s Kungfu-jem
Svet slavnih
Boštjan Romih umirja jezo s Kungfu-jem