Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Talent inoT prekipeva od sreče: 'Očka bom!'

18. 11. 2019; 11.00
Avtor: Vesna Meško
inot

inoT bo postal očka foto: Osebni arhiv

Španski glasbenik inoT, ki je z izjemnimi imitacijami navduševal v lanskoletnem šovu Slovenija ima talent, bo postal očka. Družina je povsem navdušena, zaupali so nam, da princesko pričakujejo prav na Tonijev rojstni dan.

Talent Toni, ki ga poznamo pod umetniškim imenom inoT, bo v mesecu januarju prejel najlepše rojstnodnevno darilo. S srčno izbranko Mašo Bizjak, ki ima iz preteklega razmerja sina Lukasa in hčerko Leo, namreč pričakujeta skupnega otroka. Družina prekipeva od sreče in veselja, parček si je namreč naraščaja zelo želel.

»Nosečnost sva načrtovala, najini prijatelji so se pravkar razveselili dojenčkov in saj veste, kako pravijo, da se nosečnost med prijatelji naleze,« se smeji Maša, ki je v 30. tednu nosečnosti in tako že ve, kakšnega spola bo nov družinski član. »Noseča sem šest mesecev in pol, punčko Kalo pa pričakujemo prav na Tonijev rojstni dan, 26. januarja. Kot kaže, se je že pred rojstvom odločila, da bo očkova punčka,« nam pove z nasmehom in doda, da preživlja krasno nosečnost.  »Niti ene slabosti nisem imela, nasploh se počutim super, mogoče sem malce bolj utrujena, pa problemi s hrbtom se zdaj bolj poznajo kot prej, ampak se ne morem pritoževati.«

inoT ima prekrasno družino. foto: Osebni arhiv

Sestrice se zelo veselita tudi Lukas in Lea, saj dojenčke naravnost obožujeta. »Pri njunem očetu imata že dve leti staro sestrico, zdaj ju pa še pri nas čaka dodatno veselje,« pripoveduje Maša in nadaljuje, da sta še posebej vzhičena Tonijeva starša. »Mamo bi skoraj kap, ko sva ji povedala! Glede na to, da imam jaz iz prejšnjega razmerja Lukasa in Leo, vnukov nekako nista več pričakovala,« iskreno pove Maša in za konec še razkrije, kako skrben in ljubeč je Toni, ki se je s hčerko povezal še pred rojstvom.

»Toni je presrečen, zdaj sploh še veliko bolj pazi name in kuha, se pogovarja s trebuhom. Kali tudi poje, zlasti zvečer, ko jaz že napol spim. Pravi, da je njegova poslušalka že pred rojstvom, saj je skupaj z menoj obiskala kar nekaj njegovih koncertov. Navihano pa rad tudi najavlja, da bo Kali nekoč zmagovalka šova The Voice Kids.«

Kako krasna energija povezuje družino, si lahko ogledate v spodnji videozgodbi. Pesem pripoveduje o dnevu, ko so veselo novico sporočili Tonijevim domačim.

prejšnji članek
Bo Čuka obiskala štorklja?
Svet slavnih
Bo Čuka obiskala štorklja?
naslednji članek
Neverjetna moč zmagovalca Kmetije
Resničnostni šovi
Neverjetna moč zmagovalca Kmetije