klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Talentka Dunja navdušila nemškega producenta

19. 11. 2019; 08.30
Avtor: Vesna Meško
dunja-vrhovnik

Nadarjena glasbenica Dunja Vrhovnik foto: Promocijska fotografija

Glasbenica Dunja Vrhovnik je presenetila s svojim prvim videospotom, v katerem predstavlja unikatno priredbo svetovne uspešnice So Many Times nemškega producenta DJ Gadjo. Slednji je bil nad pevkinim kreativnim izdelkom povsem navdušen.

Pevka Dunja Vrhovnik, ki jo je Slovenija pobližje spoznala v šovu Slovenija ima talent, prekipeva od veselja. Svetu je namreč poklonila priredbo svetovne uspešnice So many times, katere originalna izvedba se ji je zasidrala v srce že pred desetletjem. Tam je ostala vse do nedavnega, ko je spontano, v zgolj nekaj minutah ustvarila pesem v novi, unikatni preobleki. 

»Pred 10-imi leti sem spoznala to pesem in se vanjo zaljubila. Nikoli nisem imela v glavi, da bi kdaj naredila priredbo prav za to pesem. Ampak nekega dne sem pričela med vajo skladbo spontano igrati in peti in tako je naneslo, da je v 5 minutah nastala moja priredba, takšna, kot jo lahko slišite danes,« pripoveduje Dunja, ki je na svoj izdelek ponosna tudi zaradi tega, ker je prejela potrditev ustvarjalca originalne skladbe. 

Nadarjena glasbenica Dunja Vrhovnik foto: Promocijska fotografija

»Prejela sem pohvalo in zahvalo originalnega izvajalca pesmi Dj Gadja, ki je dejal: 'Bravo Dunja, ta priredba je pravi unikat, veliko sreče ti želim z njo.' Ta stavek mi je pogrel srce in mi hkrati dal vedeti, da to, kar delam, delam res na svoj, unikaten način. Originalne pesmi namreč v priredbi ni čutiti in rano v tem je čar mojega ustvarjanja. Našla sem svojo pot, po kateri stopam sedaj,« je iskreno vesela in pomirjena Dunja, ki nam za konec še zaupa, da videospot predstavlja dve plati njene duše. 

»Ena je močna in divja, druga pa nežna in mehka. Točno takšna kot sem jaz. In tudi pesem sem naredila tako, da je močna in divja, a hkrati nežna in mehka. Poslušalcem torej skozi pesem in videospot razgaljam vsa svoja čustva.«

Dunjini priredbi pesmi nemškega producenta in DJ-ja lahko prisluhnete v spodnji videozgodbi …

prejšnji članek
Kate in William sta si po dolgem času dopustila nekaj intimnosti
Svet slavnih
Kate in William sta si po dolgem času dopustila nekaj intimnosti
naslednji članek
Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?
Svet slavnih
Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?