državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Raiven ponuja vpogled v njeno intimno življenje

20. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M. / PR
raiven Tjaša Barbo

Raiven foto: Tjaša Barbo

"Kdor želi vpogled v moje življenje, mu to ponujam na koncertih, ki sem jih zastavila bolj intimno in na katerih je v ospredju akustika. Oder je edini prostor, kjer se počutim sproščeno, da delim svoje misli in občutja," je poudarila Raiven.

Raiven s polakustičnimi koncerti po Sloveniji

Polovica tvori par. To je filozofija, ki jo je Raiven prenesla iz zasebnega življenja v glasbeno. In to je tudi rdeča nit prihajajočih koncertov v sklopu njene nove polakustične turneje po Sloveniji.

Glavni fokus 23-letne pevke in harfistke je, da po izidu EP-ja REM nadaljuje širjenje svoje glasbe med ljudi. Po promocijskem koncertu v SiTi Teatru, odmevnih nastopih na Paradi ponosa in festivalu EXIT ter plesno-vizualni predstavi na Ljubljanskem gradu, kjer je nastal tudi vizualni zapis za njen aktualni singel Kralj Babilona, se Raiven vrača v ekstravaganco minimalizma. Le da še malo bolj drugačnega.

"Že tisti, ki so prišli na Ljubljanski grad, so me lahko videli v drugačni luči. In razlog je zelo oseben - ljubezen. Zelo sem srečna. Ampak sem se naučila iz prejšnjih izkušenj, da svojega partnerja ne delim z javnostjo. Še posebej zato, ker ni del medijske scene," je razložila Raiven.

Svojo "akustično" zgodbo je Raiven začela pisati že poleti, in sicer ob spremljavi harfe in godal. Zdaj pa bo "razgalila" svoje skladbe  –  nove in tiste že usidrane v spomin poslušalcev - v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kopru, Cerknici, Krškem in na Bledu.

prejšnji članek
Potrjena ena najslabše varovanih skrivnosti v popularni glasbi
Svet slavnih
Potrjena ena najslabše varovanih skrivnosti v popularni glasbi
naslednji članek
Navdušena nad lomilcem ženskih src iz 80-ih
Svet slavnih
Navdušena nad lomilcem ženskih src iz 80-ih
#nasazenazenska
nasazenazenska