mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Maria Mitić misli na vse mamice

23. 11. 2019; 05.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
ana maria mitic 4

' foto: M24/RR

Ana Maria Mitić je po porodu malega Leva izgubila kar dvajset kilogramov, vse svoje izkušnje pa deli z drugimi mamicami na svoji novi spletni strani.

Ana Maria Mitić, igralka in stand up komičarka, ki je že resno študirala medicino, a se je vmes malo premislila, se je odločila, da svoje izkušnje o materinstvu deli z drugimi mamicami. Pred dnevi je svetu predstavila svojo novo spletno stran mamamaria.si, kjer lahko berete blog ali pa med sprehajanjem z vozičkom poslušate kar podcast oziroma poddajo.

Ana Maria pravi, da je stran nastala v mislih na vse mamice, ki jih vežejo nevidne niti nenehnih skrbi, nepopisne sreče, utrujenosti, neprespanosti, ljubezni do družine in vprašanj, ki se vsak dan porajajo. Da bi bilo morda malce lažje, lahko odlično poskrbi kar sama s svojim bolj komičnim pogledom na to turbulentno življenjsko obdobje. Mama malega Leva, ki že uživa v vrtčevskih norčijah, je bila pred porodom ena največjih žurerk v Ljubljani, po porodu pa je kot prenovljena, vitka in še bolj nasmejana.

prejšnji članek
Kaj dela Jan Kovačič v prostem času?
Svet slavnih
Kaj dela Jan Kovačič v prostem času?
naslednji članek
Dobili smo najbolj simpatično najstnico leta!
Svet slavnih
Dobili smo najbolj simpatično najstnico leta!