kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dobili smo najbolj simpatično najstnico leta!

23. 11. 2019; 03.16
Avtor: Promocijski material
_DSC9576
V petek pozno popoldne se je v nakupovalnem centru Supernova, Ljubljana - Rudnik, odvila že tradicionalna prireditev Top Smrklja 2019, ki je tudi letos poskrbela za najbolj odmevno najstniško zabavo leta! Strokovno žirijo je s svojo sproščenostjo in energijo tokrat najbolj prepričala 15-letna Hana Oblak.

Konec novembra je že nekaj let namenjen finalni prireditvi izbora najbolj simpatične najstnice v Sloveniji v izvedbi revije Top! Smrklja in spletnega portala Najstnica.si. Tudi letos ni bilo nič drugače, ko se je v nakupovalnem centru Supernova, Ljubljana - Rudnik, zbrala množica podpornikov, ki so želeli v živo navijati za svoje favoritke in uživati v najstniški zabavi leta, ki so jo letos z glasbenimi nastopi popestrili Rene Kapel, dvojec BQL in Nika Zorjan, prireditev pa je odlično povezovala Ula Furlan

Lara Cekić, Pika Golob, Iza Gerdina in Hana Oblak foto: M24

Na finalnem odru so se predstavile: Nadja Kovačevič, Anastazija Blagotinšek, Hana Oblak, Lara Cekić, Leja Mazi, Pika Golob, Petja Svetina, Tia Somensary Hribšek, Iza Gerdina, Nikolina Pšeničnik in Tina Šket.

Na sam izbor se je tudi letos prijavilo okoli 200 deklet starih med 11 in 18 let. V začetku oktobra je žirija izbrala finalistke, ki so se v petek predstavile tudi širši javnosti. Strokovna žirija v sestavi: center managerka Supernove Ljubljana - Rudnik ga. Saša Lenič, Zoja Šuc (zmagovalka leta 2019), Nejc Simšič (družabni kronist in novinar) in predstavnik Dunking Devilsov Aljaž Skvarč Božič, je tokrat enoglasno za zmagovalko izbrala simpatično 15-letno Hano Oblak, ki navdušenja ob razglasitvi ni skrivala. "Ko sem slišala svoje ime, najprej sploh nisem dojela, kaj se dogaja. Šele čez nekaj časa je prišlo za mano. Naziva Top Smrklja 2019 nisem pričakovala, saj so vse ostale punce super in bi vsaki privoščila zmago," nam je po finalu povedala Hana. Prva spremljevalka je postala 15-letna Lara Cekić, druga spremljevalka pa prav tako 15-letna Iza Gerdina. Na spletni strani Najstnica.si je pred finalom potekalo še vzporedno glasovanje za naziv Top Net Smrklja, največ podpore pa je na njem dobila 13-letna Pika Golob

Dekleta so tudi letos navdušila 

Svoje zmagovalke pa so tudi letos izbrali pokrovitelji projekta. Letos je bila med finalistkami že drugič podeljena tudi Sola Smrklja v kategoriji ‘Zasoliraj’. Nagrado, darilni bon v vrednosti 200 € za trgovine Intersport, je zmagovalki podelila še ena najstnica Iva. S svojo aktivacijo pa jih je letos najbolj navdušila Iza Gerdina. 

Iza Gerdina, zmagovalka Sole z Ivo. foto: M24

Ana Jakomin, predstavnica blagovne znamke Lunay, je na odru razglasila Lunay Smrkljo 2019 in ji v imenu blagovne znamke predala tudi bon v vrednosti 200 € za nakupovalni center Supernova Ljubljana - Rudnik ter celoletno zalogo naravnih vložkov in tamponov iz 100% bombaža Lunay. Njih pa je letos najbolj prepričala Top Smrklja 2019 Hana Oblak.

Hana Oblak je postala tudi Lunay Smrklja foto: M24

Podjetje Deichmann je letos izbiralo ambasadorki podjetja za leto 2020. Na finalni prireditvi pa ju je razglasila predstavnica podjetja Maruša Korošec. Tudi oni so izbrali Hano Oblak, druga ambasadorka na podlagi glasov na družbenih omrežjih pa je postala Lara Cekić. Deichmann je tudi letos preko spletnega glasovanja izbiral »Najbolj trendi čevlje ta hip«, v tej kategoriji pa je slavila Pika Golob.

Številne nagrade

Nagrade: Sola je vsem podarja darilne pakete in vstopnice za Woop center, blagovna znamka Lunay darilne pakete, podjetje Deichmann bone za nakup obutve v njihovih poslovalnicah v vrednosti 20 €, blagovna znamka Essence pakete ličil, trgovina Athlet's Foot nahrbtnik, obesek in popust za nakup v njihovih poslovalnicah in založba Učila s knjigarno Felix novo knjigo o Greti Thunberg. Za lepe nagrade zmagovalk pa je poskrbel tudi nakupovalni center Supernova, Ljubljana - Rudnik.

foto: M24

Za vizualno podobo finalistk je skupaj z modnimi trgovinami, ki jih najdete tudi v Supernovi Ljubljana - Rudnik, C&A, New Yorker, Athlete's Foot in Promod, poskrbela Brigita Potočki/MJZ FashionZa make up je poskrbela kozmetika Essence, ki nudi enostaven dostop do odličnih izdelkov, ki te navdihnejo, da pokažeš kdo si. Pravijo NE testiranju na živalih in DA kvaliteti s cenami, ki so dovolj dostopne. Pričeske finalistk pa so bile plod dela LITERAM TERAPEVTK, Tjaše Podbevšek iz salona LITERAM INSTITUTE LAMAY Dol pri Ljubljani in Urške Lavrič iz salona LITERAM INSTITUTE Piskar Domžale. Plečnikova cvetličarna pa je letos poskrbela za čudovite šopke in lente, ki so jih prejele zmagovalke!

Več fotografi vas čaka na Najstnica.si




foto: M24

prejšnji članek
Ana Maria Mitić misli na vse mamice
Svet slavnih
Ana Maria Mitić misli na vse mamice
naslednji članek
Obraz razkriva bolezenske težave
Zdravje
Obraz razkriva bolezenske težave