Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Popovićeva Aleksandra priredila odmevno zabavo

25. 11. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
aleksandra popović

Abraham Aleksandre Popović foto: Sandi Juracic

Aleksandra Popović je konec tedna slavila 50. rojstni dan. Abrahamu je nazdravila v družbi družine, prijateljev in znancev, med katerimi so bili tudi mnogi znani obrazi. Zabava ji bo ostala v nepozabnem spominu tudi zato, ker je prvič zaplesala s svojim soprogom.

Na vrata Aleksandre Popović je potrkal Abraham. Soproga glasbenika Danijela Popovića je 50. obletnico rojstva proslavila na odmevni zabavi, o kateri se je veliko govorilo pred, med in tudi po praznovanju.

Večer je poleg zabavnih presenečenj in ognjemeta kakopak zaznamovala glasba, ki so jo s svojimi glasbenimi točkami popestrili tudi znani gostje. Še posebej je izstopal Verner, ki je poskrbel za presenečenje večera, saj je družbi predstavil svojo novo pesem.

Zabava Aleksandre Popović foto: Sandi Juracic

»Dragi moj Werner Werner Brozović in Andreja, hvala za prečudovito presenečenje, za predstavljeno novo pesem, za nepozabno fešto, za ples in druženje, hvala Miki Vlahovič za čudovito presenečenje tudi tebi, prav tako Goran Šarac in Jana, ki sta prišla z dolge poti in da si zapel skupaj z Danielom, hvala moji dragi Tanja Zajc Zupan za čudovito odigrane skladbe, hvala moji nečakinji Brianni za noro lepo odpete pesmi in nenazadnje moji hčeri Patriciji za pevsko-plesno presenečenje, skupaj z Impulz Dance Studio -m, ki se jim prav tako zahvaljujem ker ste prišli. Hvala mojemu možu za nastop in ganljiv otvoritveni ples,« se je javno zahvalila Aleksandra in v zapisu na družbenem omrežju razkrila, da sta s soprogom na zabavi prvič skupaj zaplesala. »Nikoli še nisva plesala, tudi na poroki ne, bilo je prvič, zato mi bo to ostalo še v posebnem spominu.«

prejšnji članek
Zakaj je Rene postal glava družine?
Svet slavnih
Zakaj je Rene postal glava družine?
naslednji članek
Psihologinja oblikovanja Lauren Kelly prihaja v Portorož!
Svet slavnih
Psihologinja oblikovanja Lauren Kelly prihaja v Portorož!