luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

st. peterburg, hlajenje, vročina Svet24.si

Morje je že pregreto, na Balkanu sledi dolg ...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

seks Dobra karma

Preverite - koliko seksa je preveč?!

Josip Tratnjak Njena.si

Ljubezen na vasi: Josipa dekle prevaralo pred ...

Popovićeva Aleksandra priredila odmevno zabavo
| V.M.

Popovićeva Aleksandra priredila odmevno zabavo

Abraham Aleksandre Popović, Sandi Juracic

Aleksandra Popović je konec tedna slavila 50. rojstni dan. Abrahamu je nazdravila v družbi družine, prijateljev in znancev, med katerimi so bili tudi mnogi znani obrazi. Zabava ji bo ostala v nepozabnem spominu tudi zato, ker je prvič zaplesala s svojim soprogom.

Na vrata Aleksandre Popović je potrkal Abraham. Soproga glasbenika Danijela Popovića je 50. obletnico rojstva proslavila na odmevni zabavi, o kateri se je veliko govorilo pred, med in tudi po praznovanju.

Večer je poleg zabavnih presenečenj in ognjemeta kakopak zaznamovala glasba, ki so jo s svojimi glasbenimi točkami popestrili tudi znani gostje. Še posebej je izstopal Verner, ki je poskrbel za presenečenje večera, saj je družbi predstavil svojo novo pesem.

Foto: Sandi Juracic - Zabava Aleksandre Popović

»Dragi moj Werner Werner Brozović in Andreja, hvala za prečudovito presenečenje, za predstavljeno novo pesem, za nepozabno fešto, za ples in druženje, hvala Miki Vlahovič za čudovito presenečenje tudi tebi, prav tako Goran Šarac in Jana, ki sta prišla z dolge poti in da si zapel skupaj z Danielom, hvala moji dragi Tanja Zajc Zupan za čudovito odigrane skladbe, hvala moji nečakinji Brianni za noro lepo odpete pesmi in nenazadnje moji hčeri Patriciji za pevsko-plesno presenečenje, skupaj z Impulz Dance Studio -m, ki se jim prav tako zahvaljujem ker ste prišli. Hvala mojemu možu za nastop in ganljiv otvoritveni ples,« se je javno zahvalila Aleksandra in v zapisu na družbenem omrežju razkrila, da sta s soprogom na zabavi prvič skupaj zaplesala. »Nikoli še nisva plesala, tudi na poroki ne, bilo je prvič, zato mi bo to ostalo še v posebnem spominu.«