ivan gale bobo1 Dobra karma

'Galeta pri aferi razkritja ni vodilo ...

ana maria mitic 12 Svet24.si

Ana Maria Mitič bi se zabavala ob zaprepadenih ...

01-UVODNA mladi bojan pozar foto Arhiv zveze komunistov slovenije Reporter.si

Od Komunista do Evrope: kako je Bojan Požar ...

d32_scurkinaseljeoba Svet24.si

Stanovalci so ščurke našli pod kuhinjskimi ...

pivec3 Necenzurirano

Aleksandra Pivec je žrtev – same sebe #kolumna

križevniška-ulica, vandalizem Odkrito.si

Vandalizem v Ljubljani - Razkrivamo neverjetno ...

Tjaša Železnik Njena.si

Slovenska igralka pokazala prelepe noge

Gorka Berden zaradi Zrneca jokala in hlastala za zrakom
| V.M.

Gorka Berden zaradi Zrneca jokala in hlastala za zrakom

Premiera komedije Avdicija, Marko Vavpotič, M24

Jurij Zrnec je glavni krivec, da so minuli petek mnogi znani obrazi jokali in se tresli od gromkega smeha. V Špas teatru se je namreč odvila premiera komedije Avdicija, pod katero se podpisuje priljubljeni igralec, ki je s svojo igralsko zasedbo poskrbel, da je publika okusila pestro paleto raznovrstnega humorja.

"Bravo celotni ekipi! Solze so mi curljale od smeha in hlastala sem za zrakom," je po predstavi priznala igralka Gorka Berden, Tina Gorenjak pa je prav tako navdušeno razkrila, da se že zelo dolgo ni tako nasmejala. "Smeh zagotovljen! Igralci fantastični! Najbolj pa me je od vseh totalno sezul igralec Nik Škrlec. Uau! Ne bom vam nič povedala, ampak ljudje moji - kaj ta tip dela! Bolano! Navdušena! Pojdite pogledat," je navdušeno hitela pripovedovati Rebeka Dremelj, ki je Jurijeva režija ni pustila ravnodušne.

Foto: Marko Vavpotič, M24 - Tina Gorenjak in Gorka Berden na premieri komedije Avdicija

Na slavnostni premieri v Špas teatru se je trlo znanih obrazov, ki so si želeli prvi ogledati komedijo, o kateri se bo še dolgo govorilo. Do solz so se nasmejali Rebeka Dremelj, Tina Gorenjak, Nataša Pirc Musar, Klemen Bunderla, Neisha, David Urankar, Uroš Smolej, Gorka Berden, Špela Grošelj, Tomaž Kozlevčar in mnogi drugi.

Jurij Zrnec ponosen in zadovoljen

S končnim izdelkom je bil zadovoljen tudi sam Zrnec, ki si je premiero predstave ogledal iz prve vrste in s kritičnim očesom spremljal humorno uprizoritev igralskih kolegov. "Zelo sem zadovoljen s premiero. Fantje so na odru zaživeli in čisto prepričali gledalce in mene. Imeli smo intenzivne vaje in smo se nagarali, ampak je pa zato predstava odlična in zelo raznolika, s čimer smo komedijo dvignili na malo bolj zahteven nivo in v različne sfere humorja. Zelo sem ponosen na fante," je pokimal Jurij.

Foto: Marko Vavpotič, M24 - Premiera komedije Avdicija

Bodo čudaški kandidati osvojili Slovenijo?

Nemara vas sedaj že močno zanima, kakšno zgodbo pripoveduje odmevna Avdicija? Tekom številnih peripetij pravzaprav spremljamo sila nenavadne kandidate, ki so prišli na sprejemne izpite na igralsko Akademijo, kjer sprejmejo samo največje talente. Odlični igralci Miha Brajnik, Mario Čulibrk, Goran Hrvačanin, Jernej Kogovšek, Dejan Krupič, Damir Leventič, Saša Rajaković in Nik Škrlec so se kot kandidati zapletali in odpletali pred igralskimi izzivi ter se razgalili do vseh svojih napak in pomanjkljivosti. Huh, česa vse ne bodo naredili, da bi jim uspelo prepričati komisijo, ki jo kot profesor vodi igralec Alojz Svete! No, tega vam seveda ne smemo zaupati, lahko pa vam namignemo, da se boste zaradi neverjetnega talenta enega izmed igralcev čudili še preostanek večera. 

Foto: Marko Vavpotič, M24 - Premiera komedije Avdicija

Foto: Marko Vavpotič, M24 - Rebeka Dremelj s soprogom.