mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zaradi tega se domači iz Pečota norčujejo

25. 11. 2019; 07.00
Avtor: PR
robert-pečnik-pečo

Robert Pečnik Pečo foto: Radio 2

Voditelj na Radiu 2, Robert Pečnik Pečo, ki skupaj s sovoditeljico Evo Cimbola zabava poslušalce vsak delovnik med 10h in 14h, že skoraj cel mesec nosi brke.

»Movember spremljam že od samega začetka, ko se je to gibanje začelo pojavljati v Sloveniji. Takrat so me kontaktirali fantje, ki so to pripeljal iz tujine, natančneje Martin Šala. Pred 1. novembrom se obriješ na nulo, potem pa cel november puščaš brke. Ideja mi je bila všeč, ker vidim, da deluje. Ljudje me sprašujejo kaj je z mano, zakaj imam brke. S to potezo ozaveščam druge moške, da je to mesec, kjer bi bilo fino razmišljati o moških boleznih, o raku na prostati. Fantje smo znani po tem, da zelo neradi obiščemo zdravnika, ampak bi bilo priporočljivo iti včasih na pregled,« je povedal Pečo.

Nad njegovim novim »modnim dodatkom« pa je malo manj navdušena družina. »Žena ni ljubiteljica brk, pravi, da se ji je neprijetno poljubljati z mano. Otroci pravijo, da sem smešen. Novembra imam veliko družinskih šal ravno na račun mojih brčic. Se zavedam, da nisem ravno tip, ki bi mi brki pasali. Ampak to vzamem kot en zabaven mesec, ki je ob enem tudi koristen,« je še dejal priljubljen voditelj.

prejšnji članek
Taylor Swift presegla rekord Michaela Jacksona!
Svet slavnih
Taylor Swift presegla rekord Michaela Jacksona!
naslednji članek
Gorka Berden zaradi Zrneca jokala in hlastala za zrakom
Svet slavnih
Gorka Berden zaradi Zrneca jokala in hlastala za zrakom