stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zvezdana Mlakar o ceni lastnega dela

27. 11. 2019; 08.30
Avtor: V.M.
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar foto: oa

Tako kot mnogi izmed nas, se tudi igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar sooča z nelagodjem pri vrednotenju lastnega dela. Pa vi, ste dovolj samozavestni ali še vedno premalo spoštujete in cenite svoje znanje, izkušnje in talente?

Če ste vpeti v trženje lastnega izdelka ali storitve, potem so vam dileme glede določanja vrednosti še kako znane. Ta nehvaležna tema je minuli dan rojila po glavi tudi Zvezdani Mlakar, ko se je mimobežno seznanila s precej razkošnimi cenami storitve, ki so jo spodbudile k razmišljanju o vrednotenju lastnega dela.

»Cena! Cena? Danes zjutraj sem slučajno pogledala cenik nekih storitev in 'debelo' gledala. Razkošne cene, debele in bogate. Me je kar malo stisnilo, ja, kaj pa jaz? Mene vsakokrat malce zmede, ko postavljam svojo ceno, nerodno mi je in vedno me spremlja občutek, da mogoče pretiravam ( pa vem, da ne in, da veliko podarjam ), sploh ne znam oceniti vrednosti. Edino,kar vem, da cen drugih ne obsojam, ne zmrdujem se in primerjam. Nasprotno, celo občudujem njihov 'zamah' in širino! Se mi zdi, da nas je veliko 'bosih' na tem področju. Ko moramo oceniti vrednost lastnega dela. Zato uživam v stvareh brez cene, ki so tako ali tako najdragocenejše, čeprav mislim, da se tudi znotraj tega stavka skriva neko moje prepričanje. Ko me moji kužki tako pospremijo od doma, ne izstavijo računa in hvalezna sem jim, srečna sem, da so z mano, da sem lahko del njihovega sveta. Čeprav je tudi zanje treba poskrbeti,« je na družbenem omrežju strnila misli Zvezdana in vse svoje spletne prijatelje povabila k razmisleku.

prejšnji članek
Slovenski voditelj pristal v bolnišnici!
Svet slavnih
Slovenski voditelj pristal v bolnišnici!
naslednji članek
Ima Matic Indiro rad čeprav se je zredila?
Svet slavnih
Ima Matic Indiro rad čeprav se je zredila?