stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Tanjo udarila tja, kjer najbolj boli

27. 11. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
kmetija-2019

Sara Rutar foto: POP TV

Tanja Sari zaradi prijateljstva ni zmogla podeliti kamenčka. Pa Sara? Slednja je Reneju razkrila načrte, Tanjo namerava skupaj z Janom postaviti v areno in tako udariti tja, kjer najbolj boli.

Vezi v družini se prepletajo v vse tesnejše vozliče, na posestvu je ostalo le še nekaj tekmovalcev, ki se bodo morali navkljub medsebojni naklonjenosti boriti drug proti drugemu. Zaradi slednjega je še posebej težko Tanji, saj ji čustvena narava ne dopušča, da bi brezbrižno kotalila pod noge polena tistim, ki so ji blizu. To je bil tudi razlog, da ni zmogla podeliti kamenčka Sari in da je zaradi dogovorjene poteze doživljala veliko čustveno stisko.

Tanja foto: POP TV

A medtem, ko ima temnolaska težave pri igranju taktične igre, Sara ostaja povsem predana cilju, zaradi katerega je prestopila prag posestva. V svoje načrte ne vpleta čustev, zato ji prijateljstvo z Tanjo ne predstavlja ovire pri tkanju taktike za naslednji teden. Kot je pojasnila Reneju, bi v primeru zmage v areni s pomočjo Adrijane postala glava družine, nato pa v areno postavila Tanjo in Jana. "Mislim, da mi lahko uspe. Da postavim v areno prijateljstvo, kar psihološko vpliva na človeka, ga naredi šibkejšega. Udariš tam, kjer pač na žalost najbolj boli. Je prav da udari. Mislim, da bodo hvaležni vsi tisti tekmovalci, ki so že doma."

Sara

Sara foto: POP TV

prejšnji članek
Ima Matic Indiro rad čeprav se je zredila?
Svet slavnih
Ima Matic Indiro rad čeprav se je zredila?
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?