901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojster Bisonko se predstavi

27. 11. 2019; 10.40
Avtor: Oglasno sporočilo
8
Ga že poznate, tega velikega, malce kosmatega mojstra, ki rad pomaga? Kadar se vam kaj strga, poči, odkruši, odlepi ... takoj prihiti in z lepili Bison vse uredi.

Sicer pa je mojster Bisonko poznan po tem, da je močan, ustrežljiv, družaben, zanesljiv, iznajdljiv, včasih pa tudi lepljiv. Je zelo družaben možakar, ki je najbolj srečen takrat, ko mu uspe zlepiti skupaj stvari, ljudi, lepe dni, krasne občutke, prijetne trenutke.

Zato se je tudi odločil, da se vam predstavi. Če ga kdaj srečate, da boste vedeli, da je tam zato, da tudi vam pomaga zlepiti kaj lepega. Pa naj bo to zgolj lepa misel ali pa kakšno opravilo doma.

Njegova pripravljenost pomagati in se skupaj z ljudmi smejati, mu je prilepila že veliko prijateljev. Prijatelje ima tudi med znanimi Slovenci: Alyi je denimo zlepil super energijo pred enim njenim koncertom, Klemnu Bučanu je pomagal zlepiti ptičjo hišico, s Klemnom Kopino sta zalepila hladilnik, da se fant ne bi ponoči prenajedal, Viliju Resniku je svetoval pri pravi izbiri lepil za popravila v njegovi hiši, z Robertom Roškarjem sta zlepila simpatičen sprehod, z Mikijem Vlahovičem sta udarila resno debato, zakaj se lepa dekleta lepijo na barabe, z Dejanom Krajncem pa načrtujeta pravi decembrski lep(ilni) projekt. Več o njem kmalu.

Mojster Bisonko obkrožen s svojimi lepili Bison, s katerimi vsak dan lepi, pritrjuje, tesni ...

Tudi vam želi, da si zlepite lep dan!

prejšnji članek
Matjaž Kumelj ima zelo skromno željo
Svet slavnih
Matjaž Kumelj ima zelo skromno željo
naslednji članek
Pevec Tarapana Banda zamudil na svojo poroko
Svet slavnih
Pevec Tarapana Banda zamudil na svojo poroko