požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Priljubljena Dulce María je oddana

1. 12. 2019; 12.00
Avtor: M.Š./Vklop/Stop
47-tele-dulcemaria-1-rebelde

Dulce Maria foto: arhiv uredništva

Poročila se je igralka, najbolj znana kot Roberta iz najstniške telenovele Rebelde.

Mehiška pevka in igralka, ki bo 6. decembra praznovala 34 let, se je po triletnem vihravem razmerju poročila z režiserjem in producentom Pacom Álvarezom. Čeprav so mediji do zadnjega namigovali, da do poroke ne bo prišlo, sta si zaljubljenca večno zvestobo obljubila 9. novembra letos.

Da je njuna poroka dolgo visela v zraku, je javno priznala tudi igralka sama, ko je avgusta sporočila, da je bila žrtev goljufije, zaradi česar takrat uradno še nista vedela ne za datum ne za kraj poroke, čeprav sta se zaročila že januarja. Po nekaterih navedbah sta imela težave pri izbiri datuma in kraja, po drugih pa se je zavleklo pri potrebnih dovoljenjih za izpeljavo cerkvenega obreda.

Dulce Maria, Paco Alvarez, Poroka foto: www.lasestrellas.tv/

Prav tako je med zvestimi oboževalci nekdaj noro priljubljenih telenovele in zasedbe Rebelde (ki je med drugim nastopila tudi v Sloveniji) završalo, ko so izvedeli, da njenih nekdanjih kolegov ne bo poroko. Alfonsa Herrere Rodrígueza domnevno ni povabila, ker sta bila nekoč par in ni hotela, da bi bili njeni nekdanji fantje na poroki, za druge pa je izjavila, da so vsi zaposleni in nimajo časa, da bi se udeležili njene poroke. Vir blizu igralke pa je povedal, da v resnici vabil nekdanjim prijateljem sploh ni poslala, saj naj bi jim zavidala njihove uspešne kariere. Medtem ko ona že dolgo ni ustvarila ničesar posebnega, so vsi bolj ali manj veliko uspešnejši od nje, razen Anahí, ki se je na vrhuncu kariere zavestno umaknila iz javnega življenja. Spomnimo: v Rebelde sta med drugimi igrali tudi Maite Perroni in Angelique Boyer, ki sta si medtem ustvarili zavidljivi igralski karieri. Le Anahí je ob poroki javno čestitala nekdanji prijateljici, medtem ko je Alfonso Herrera v enem od zadnjih intervjujev izjavil, da vabila res ni dobil, a da igralki iz vsega srca čestita in ji želi le najboljše.

Prve fotografije z intimne slovesnosti ob jezeru Tequesquitengo so objavili njuni prijatelji na družbenih omrežjih, v celoti pa jih je povzela mehiška revija Hola!

Rebelde

Rebelde foto: Pop TV

RBD; Ljubljana 2008

RBD; Ljubljana 2008 foto: Miro Majcen

Dulce Maria, Alfonso Herrera

Dulce Maria, Alfonso Herrera foto: promo

prejšnji članek
Telesno aktivnost poskušajte vnesti tudi v svoje delovno okolje
Zdravje
Telesno aktivnost poskušajte vnesti tudi v svoje delovno okolje
naslednji članek
»Otroci so zelo zahtevno občinstvo, ne gre jih podcenjevati.«
Svet slavnih
»Otroci so zelo zahtevno občinstvo, ne gre jih podcenjevati.«