Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Voditelja po električno napetostjo
| K.M.

Voditelja po električno napetostjo

Klemen Bunderla, Ajda Malakar, Promocijski material

Priprave na veliki rojstnodnevni koncert Radia Aktual, ki bo 6. decembra v Stožicah, so že v polnem teku. Tudi za voditelja glasbenega spektakla, Ajdo Mlakar in Klemna Bunderlo.

»Priprave potekajo tako kot za vsak rojstni dan. Samo, da je namesto dnevne sobe treba pripraviti dvorano Stožice (smeh). Smo vznemirjeni, neučakani, kot da bi čakali na Božičkov prihod. Veliko je tonskih vaj, vsak dan sestankujemo glede promocij, scenarija in vseh najmanjših podrobnosti, da bo koncert res ena velika ekstaza,« je povedal Klemen, ki je izredno vesel, da bo njegova sovoditeljica ravno Ajda. »Njena energija bo res lahko zaživela na velikem odru. Njen humor ter nalezljivi smeh bosta zagotovo napolnila vse kotičke arene,« navdušenja nad kolegico ni skrival Klemen.

»Novega izziva sem se razveselila, hkrati pa čutim veliko odgovornost in tudi pritisk, ker vodenje večurnega koncerta z ogromno nastopajočimi, res ni mačji kašelj. Zagotovo mi je lažje, ker bo moj sovoditelj Klemen. Poleg tega, da sva jutranji voditeljski par, sva tudi prijatelja in vedno je lažje in bolj prijetno, ko je služba tudi dobra družba,« pa je v smehu povedala Ajda, ki je bila deležna tudi šok terapije oz. električnega izziva.

Foto: Promocijski material - Klemen Bunderla, Ajda Malakar

Foto: Promocijski material - Klemen Bunderla, Ajda Malakar

»Povabil sem jo s sabo na Xbody trening k nekdanjemu smučarskemu skakalcu Damjanu Frasu, kjer treniram pod električno napetostjo. To pomeni, da brez zunanjih uteži pod elektriko tekmuješ sam s sabo, proti električni pokrčenosti mišic. In da stvar ne bi bila prelahka, smo Ajdo postavili še na surf. In potem, ko je že bila na surfu in pod električno napetostjo, smo jo obtežili še z žogo za vadbo. Vmes pa je morala govoriti scenarij koncerta. Vsi smo bili brez besed,« je navdušeno sklenil Klemen.