Mila Kunis Svet24.si

FOTO: Si to ti, Mila?

polna luna Dobra karma

12. 12. - zadnja polna luna tega desetletja in ...

letalonosilka, Admiral Kuznjecov Svet24.si

VIDEO: Zagorela edina ruska letalonosilka, ...

sneg, promet, snežne razmere, sneženje, zima, žlabudra, plundra Svet24.si

Zdaj gre zares, petek 13. prinaša sneg do nižin

ženska Dobra karma

Nihče ne sme imeti večje moči nad vašimi ...

la popsi 1 Njena.si

Obraz Pop TV v veselem pričakovanju

tanja in rene večerja Njena.si

Tanja in Rene ujeta na romantični večerji

Voditelja po električno napetostjo
| K.M.

Voditelja po električno napetostjo

Klemen Bunderla, Ajda Malakar, Promocijski material

Priprave na veliki rojstnodnevni koncert Radia Aktual, ki bo 6. decembra v Stožicah, so že v polnem teku. Tudi za voditelja glasbenega spektakla, Ajdo Mlakar in Klemna Bunderlo.

»Priprave potekajo tako kot za vsak rojstni dan. Samo, da je namesto dnevne sobe treba pripraviti dvorano Stožice (smeh). Smo vznemirjeni, neučakani, kot da bi čakali na Božičkov prihod. Veliko je tonskih vaj, vsak dan sestankujemo glede promocij, scenarija in vseh najmanjših podrobnosti, da bo koncert res ena velika ekstaza,« je povedal Klemen, ki je izredno vesel, da bo njegova sovoditeljica ravno Ajda. »Njena energija bo res lahko zaživela na velikem odru. Njen humor ter nalezljivi smeh bosta zagotovo napolnila vse kotičke arene,« navdušenja nad kolegico ni skrival Klemen.

»Novega izziva sem se razveselila, hkrati pa čutim veliko odgovornost in tudi pritisk, ker vodenje večurnega koncerta z ogromno nastopajočimi, res ni mačji kašelj. Zagotovo mi je lažje, ker bo moj sovoditelj Klemen. Poleg tega, da sva jutranji voditeljski par, sva tudi prijatelja in vedno je lažje in bolj prijetno, ko je služba tudi dobra družba,« pa je v smehu povedala Ajda, ki je bila deležna tudi šok terapije oz. električnega izziva.

Foto: Promocijski material - Klemen Bunderla, Ajda Malakar

Foto: Promocijski material - Klemen Bunderla, Ajda Malakar

»Povabil sem jo s sabo na Xbody trening k nekdanjemu smučarskemu skakalcu Damjanu Frasu, kjer treniram pod električno napetostjo. To pomeni, da brez zunanjih uteži pod elektriko tekmuješ sam s sabo, proti električni pokrčenosti mišic. In da stvar ne bi bila prelahka, smo Ajdo postavili še na surf. In potem, ko je že bila na surfu in pod električno napetostjo, smo jo obtežili še z žogo za vadbo. Vmes pa je morala govoriti scenarij koncerta. Vsi smo bili brez besed,« je navdušeno sklenil Klemen.