reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To je naredila z luksuznim domom, da je postavila jelko

3. 12. 2019; 09.15
Avtor: V.M.
iris mulej

Iris Mulej in Admir Barčić foto: Marko Debello Ocepek

Slovenska manekenka Iris Mulej je v svojem novem domovanju že postavila novoletno jelko. Pri umeščanju drevesca v dnevni prostor so ji ljuba zlasti priporočila feng šuja. Kaj pa vi, postavite jelko tja, kjer imate pač primeren prostor ali skušate slediti vedi iz starodavne Azije?

Kot je lepa mamica Iris Mulej pojasnila svojim spletnim prijateljem, sta imela v nedeljo s srčnim izbrancem Admirjem polne roke dela. Obrnila sta namreč večji del dnevnega prostora, da so lahko jelko postavili tako, kot si je zamislila.

Iris Mulej ima doma že dolgo umetno smrečico. foto: Revija Zvezde

Iris je v spletnem zapisu podala razlago o umestitvi drevesca v prostor po feng šuju, te smernice so ji namreč zelo ljube, saj lahko njihovo upoštevanje v dom prinesejo harmonijo.

Takole je svetovala svojim sledilcem na družbenem omrežju: »Če ga postavite na vzhodno stran, vam prinaša zdravje in ljubezen v družini, jugovzhodna stran se priporoča za denar in obilje v domu, če ga postavite na jug, pa vam prinaša slavo in ugled. Potem so tu še opcije ostalih smeri, če na prej omenjene nimate možnosti postaviti. Sever (kariera), severo-vzhod (osebna rast), jugo-zahod (ljubezen), zahod (kreativnost), jugo-zahod (networking) in center (srce), vendar morate slednje postavitve okrepiti z določenimi barvami po feng šuju, da steče prava energija. Preverite, kam ste ga postavili vi, če pa vas to delo še čaka, se mogoče odločite za kakšno od teh feng šuj smeri. Kam mislite smo ga postavili mi?« je spletno družbo nagovorila Iris, ki vsem skupaj svoje praznične kreacije še ni razkrila.

prejšnji članek
Zakaj Sara skriva svojega fanta? Kdo je Bubi …
Svet slavnih
Zakaj Sara skriva svojega fanta? Kdo je Bubi …
naslednji članek
Poskočni Dejan razčistil za vse večne čase
Svet slavnih
Poskočni Dejan razčistil za vse večne čase