tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

barara Njena.si

Ljubezen po domače: Barbara pokazala nosečniški...

Razkrito, kje je Melania dobila navdih za krasitev Bele hiše!
| V.M.

Razkrito, kje je Melania dobila navdih za krasitev Bele hiše!

Melania Trump se pripravlja na božič v Beli hiši., Twitter/FLOTUS

Kot je prva dama pojasnila v izjavi za javnost, so jo navdihnili delovni ljudje in družine, ki jih srečuje med potovanjem po državi.

Včeraj ste lahko med prvimi pokukali v notranjost Bele hiše in si ogledali praznično dekoracijo, ki je nastala pod taktirko prve dame, danes pa vam podajamo pojasnilo, kje je Melania Trump črpala navdih za osupljivo krasitev v duhu Amerike.

Foto: Profimedia - Praznična krasitev Bele hiše

Kot nemara že veste, je letošnje leto Bela hiša okrašena v čast tradiciji, običajem in zgodovini, dekoracije pa slavijo pogumne posameznike, ki so oblikovali ZDA in ohranjali pri življenju ameriškega duha. Ob vstopu v vzhodno krilo Bele hiše stoji božično drevo 'družin zlate zvezde'. To so družine, ki so v vojnah izgubile svoje člane in so pomagale pri okrasitvi.

Foto: Profimedia - Praznična krasitev Bele hiše

"Za letošnji božič želim častiti tiste, ki so oblikovali našo državo in iz nje naredili ponosen dom. Ko potujem po državi, me navdihnejo delovni ljudje in družine, s katerimi se srečam. Številni Američani delijo neomajen niz vrednot in cenijo tradicijo ter zgodovino naše velike države, ne glede na to, iz katere zvezne države prihajajo. Hvala osebju in vsem prostovoljcem, ki so zagotovili, da je ljudska hiša pripravljena na božič," je sporočila prva dama ZDA ter vsem zaželela vesel božič in srečno novo leto.