GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar: Življenje je nenehna borba

4. 12. 2019; 10.00
Avtor: V.M.
sara rutar 2

Njena velika želja pa je, da bi nekoč odprla svojo restavracijo. foto: Instagram

Sara Rutar je spletnim prijateljem razkrila svoj pogled na življenje in pojasnila, da zanjo ovire predstavljajo zgolj stopničke na poti do cilja.

Zmagovalka šova MasterChef Slovenija in tekmovalka aktualnega šova Kmetija Sara Rutar je že večkrat dokazala, da je visoko disciplinirana ženska, ki z odliko obvladuje stres in sledi strogo začrtanim ciljem. Tudi družba okoli nje pogosto občuduje njen pozitiven duh in močan karakter, zato se je odločila, da vsem skupaj pojasni svoj način dojemanja življenja.

Z njenim novim načinom življenja se težko spoprijema njen fant. foto: Instagram

»Najbrž delujem res na nekoliko drugačen način in si ne dovolim, da bi stres, okolica name vplivala negativno ... Lahko rečemo, da je življenje neka konstantna borba? Življenje je sestavljeno iz ovir, vzponov in padcev, to smo najbrž že vsi ugotovili kaj ne? Vsak od nas je šel čez kakšno težko fazo v življenju, vsak od nas bije ali pa je bil kakšno bitko, v kateri ne veš ali boš zmagovalec ali poraženec? Nekaj vam povem dragi moji, ko življenje sprejmeš kot nekaj pozitivnega in ko se zavedaš, da so vse te ovire samo stopničke, ki jih prestopimo, da pridemo do našega cilja, sreče ... takrat je vse lažje,« je na družbenem omrežju zapisala Sara in za konec podala še moder nasvet.

»Ko je vse črno, najdi en del sončka, ki te bi gnal naprej! Spoznali boste tudi to, da vsaka preizkušnja in premagana ovira nas samo krepi in ojača, d smo močnejši … Verjemite vsaka stvar se zgodi S točno določenim namenom! Mogoče odgovora še ne poznamo, ne vemo takoj zakaj ... ampak čez čas, ga boste dobili!«

prejšnji članek
To je oče Teje Perjet
Svet slavnih
To je oče Teje Perjet
naslednji članek
Domen Valič javno zatrdil, da je samski
Svet slavnih
Domen Valič javno zatrdil, da je samski
#obraziavenija
obraziavenija