prometna, splošna, simbolična Svet24.si

Tolpa na Obali prirejala lažne prometne nesreče ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

tuš, bregana, obrežje, mejni prehod Svet24.si

FOTO: V koloni pred mejnim prehodom si je ...

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

kekec Odkrito.si

Modni pogled: Je to okej?

renato-de-santa Odkrito.si

Pozor, nazorno! Raper si je dal odreti kožo!

Sara Rutar: Življenje je nenehna borba
| V.M.

Sara Rutar: Življenje je nenehna borba

Njena velika želja pa je, da bi nekoč odprla svojo restavracijo., Instagram

Sara Rutar je spletnim prijateljem razkrila svoj pogled na življenje in pojasnila, da zanjo ovire predstavljajo zgolj stopničke na poti do cilja.

Zmagovalka šova MasterChef Slovenija in tekmovalka aktualnega šova Kmetija Sara Rutar je že večkrat dokazala, da je visoko disciplinirana ženska, ki z odliko obvladuje stres in sledi strogo začrtanim ciljem. Tudi družba okoli nje pogosto občuduje njen pozitiven duh in močan karakter, zato se je odločila, da vsem skupaj pojasni svoj način dojemanja življenja.

Foto: Instagram - Z njenim novim načinom življenja se težko spoprijema njen fant.

»Najbrž delujem res na nekoliko drugačen način in si ne dovolim, da bi stres, okolica name vplivala negativno ... Lahko rečemo, da je življenje neka konstantna borba? Življenje je sestavljeno iz ovir, vzponov in padcev, to smo najbrž že vsi ugotovili kaj ne? Vsak od nas je šel čez kakšno težko fazo v življenju, vsak od nas bije ali pa je bil kakšno bitko, v kateri ne veš ali boš zmagovalec ali poraženec? Nekaj vam povem dragi moji, ko življenje sprejmeš kot nekaj pozitivnega in ko se zavedaš, da so vse te ovire samo stopničke, ki jih prestopimo, da pridemo do našega cilja, sreče ... takrat je vse lažje,« je na družbenem omrežju zapisala Sara in za konec podala še moder nasvet.

»Ko je vse črno, najdi en del sončka, ki te bi gnal naprej! Spoznali boste tudi to, da vsaka preizkušnja in premagana ovira nas samo krepi in ojača, d smo močnejši … Verjemite vsaka stvar se zgodi S točno določenim namenom! Mogoče odgovora še ne poznamo, ne vemo takoj zakaj ... ampak čez čas, ga boste dobili!«