Ana Tavčar Dobra karma

Ana Tavčar za neozdravljivo bolezen skrbi na ...

regina2 Svet24.si

Regina je poročena že 25 let. To so njeni nasveti

druzinska fotografija pogacar xx Reporter.si

Ozadje čudeža na dveh kolesih: Vse družinske ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

Marjan Jakša Njena.si

Ljubezen po domače: Marjan v šov s posebnim ...

Sara Rutar: Življenje je nenehna borba
| V.M.

Sara Rutar: Življenje je nenehna borba

Njena velika želja pa je, da bi nekoč odprla svojo restavracijo., Instagram

Sara Rutar je spletnim prijateljem razkrila svoj pogled na življenje in pojasnila, da zanjo ovire predstavljajo zgolj stopničke na poti do cilja.

Zmagovalka šova MasterChef Slovenija in tekmovalka aktualnega šova Kmetija Sara Rutar je že večkrat dokazala, da je visoko disciplinirana ženska, ki z odliko obvladuje stres in sledi strogo začrtanim ciljem. Tudi družba okoli nje pogosto občuduje njen pozitiven duh in močan karakter, zato se je odločila, da vsem skupaj pojasni svoj način dojemanja življenja.

Foto: Instagram - Z njenim novim načinom življenja se težko spoprijema njen fant.

»Najbrž delujem res na nekoliko drugačen način in si ne dovolim, da bi stres, okolica name vplivala negativno ... Lahko rečemo, da je življenje neka konstantna borba? Življenje je sestavljeno iz ovir, vzponov in padcev, to smo najbrž že vsi ugotovili kaj ne? Vsak od nas je šel čez kakšno težko fazo v življenju, vsak od nas bije ali pa je bil kakšno bitko, v kateri ne veš ali boš zmagovalec ali poraženec? Nekaj vam povem dragi moji, ko življenje sprejmeš kot nekaj pozitivnega in ko se zavedaš, da so vse te ovire samo stopničke, ki jih prestopimo, da pridemo do našega cilja, sreče ... takrat je vse lažje,« je na družbenem omrežju zapisala Sara in za konec podala še moder nasvet.

»Ko je vse črno, najdi en del sončka, ki te bi gnal naprej! Spoznali boste tudi to, da vsaka preizkušnja in premagana ovira nas samo krepi in ojača, d smo močnejši … Verjemite vsaka stvar se zgodi S točno določenim namenom! Mogoče odgovora še ne poznamo, ne vemo takoj zakaj ... ampak čez čas, ga boste dobili!«