prometna, splošna, simbolična Svet24.si

Tolpa na Obali prirejala lažne prometne nesreče ...

tragedija-pri-slavonskem-brodu Svet24.si

FOTO: "Videl sem, kako je sedež mladi ženski ...

Dieter Brummer Svet24.si

Igralca iz priljubljene telenovele našli mrtvega

ceferin zorcic pf bobo Reporter.si

Novi obrazi 2022: od Čeferina do Zorčiča, kdo ...

plaža mavricij, janez-janša Necenzurirano

Janšev otok raj tudi za slovenske milijone

nina-ivanič-kot-dragica-trošt Njena.si

Nina Ivanič se je pred leti zaljubila v to državo

Mary, Tjaša Njena.si

Sanjski moški: Tjaša in Mary žurata s ...

To je oče Teje Perjet
| V.M.

To je oče Teje Perjet

Teja: 'Našla sem svojega princa, a ti boš za vedno moj kralj.', Osebni arhiv

Teja Perjet sicer javno razgalja zasebno življenje, njena družina in številne podrobnosti so namreč tekom vloganja postale znane širni Sloveniji. A ne čisto vse. Vas zanima, kdo je njen oče?

Teja Perjet, ki se na spletu predstavlja kot Colmamacitaa, znana pa je tudi kot soproga Coll fotra Janija Jugovica, je globoko v sebi še vedno majhna deklica, predvsem pa hčerka svojega očeta, na katerega je močno navezana. Kako globoka vez vlada med njima, je lepa mamica minuli dan razkrila oboževalcem na družbenem omrežju – tekom zapisa je namreč povsem razgalila svoje srce in njun odnos, ki je skozi očetovo srce in oči videti takole: »Včasih obžalujem, da te imam tako zelo rad, ker si preveč navezana name.«

Foto: Instagram - Teja Perjet

Pa Teja? Tudi sama pravi, da je nanj preveč navezana. »Moj oči je moje vse. Ko sem bila majhna punčka in ko so me vprašali: 'Ja čigava si pa ti?'. Moj odgovor je bil vedno: 'Od očija.' Dolgo časa sem bila prepričana, da se bom z njim poročila. Nisem razumela njegovega: 'Ko boš večja, boš razumela.' Kako bi kot majhna punčka razumela, da bom nekoč pripadala drugemu. Da on ne bo več najpomembnejši moški v mojem življenju. Tega še danes ne razumem. Moj oči je moj svet. Od njega sem se naučila vse. Zaradi njega sem imela najlepše otroštvo na svetu. Njemu sem v najstniških letih povzročala skrbi in on je tisti, pri kateremu sem vedno iskala potrditve. Še danes jih. Vse kar počnem, želim, da je name ponosen. Da je zadovoljen z mojim načinom življenja, z mojimi izbirami in odločitvami. Velikokrat se ne strinjava in oba 'goniva' svoj prav, a hkrati vem, da bom 'vedno njegova'. Njegova ljubezen, toplina in predanost me je zaznamovala. Vedno bom njegova majhna punčka. Moj oči, moje vse. Kako hvaležna sem vesolju, da mi je dalo prav njega. Hvaležna, da mi stoji ob strani in je zame vedno tu, pa čeprav se velikokrat ne strinjava. Kljub vsemu me ima rad in samo želim si lahko, da bom svojima otrokoma dala vse, kar je dal on meni,« je Teja strnila misli in čustva v čudovit zapis, s katerim je močno ganila tudi tiste, ki takšne sreče nimajo. Medtem ko nekaterim staršem pomenijo otroci ves svet tudi v času odraslosti, drugi te ljubezni ne poznajo.

»Danes smo vsi veliko bolj skrbni in predani otrokom, nekoč pa temu ni bilo tako. Takšen odnos, kot ga ima Teja z očetom, se mi zdi redkost. Sama še danes hrepenim po liku očeta, tega čustvenega primanjkljaja ne bom nikoli prebolela. Imela sem dva očeta, pa mi nihče od njiju ni nudil ljubezni, topline, varnosti, zaščite. Ravno nasprotno. Sem pa vesela za Tejo,« je o svojih čustvih zapisala Tejina spletna prijateljica.