Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Velik uspeh zadnje zmagovalke Talentov
| K.M.

Velik uspeh zadnje zmagovalke Talentov

Tjaša Dobravec je letošnja zmagovalka šova Slovenija ima talent., Miro Majcen/POP TV

Tjaša Dobravec, ki je zmagala v 7. sezoni priljubljenega šova Slovenija ima talent, je doživela še en zelo velik in lep uspeh. Preverite, kaj ji je uspelo.

Tjaša Dobravec je bila izbrana s točko na spirali, ki se jo spominjamo kot zmagovalno točko v oddaji Slovenija ima talent, sprejeta na festival Mondial Du Cirque De Demain. Ta cirkuški festival v Parizu je največje in eno najprestižnejših tekmovanj za cirkuške umetnike na svetu. Na ta festival so sprejeti samo najboljši od najboljših. Festival, ki sta ga leta 1977 ustanovila Isabelle in Dominique Mauclair povezuje strast do umetnosti in bo drugo leto potekalod 30. januarja do 2. februarja 2020 v svetovno znanem Cirque Phénixu.

Festival poteka v režiji Alain M. Pacherie in vsako leto pozdravi mnogo akrobatov, vrvohodcev, klovnov, žonglerjev in umetnikov na trapezu ter v enem najlepših mest na svetu, združi njihove talente in energijo.

Foto: POP TV/Miro Majcen - Dobravčeva je s svojimi akrobacijami jemala dih.

Pred tekmovanjem v Franciji pa Tjašo 6. decembra čaka še en pomemben izziv. Povabljena je na svetovno tekmovanje Dubai Pole cup, ki bo potekal v Dubaju. To je njeno drugo tekmovanje v Elite kategoriji in prvo po veliki zmagi v Elite kategoriji v Izraelu, ki se ga je Tjaša udeležila meseca oktobra.