gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Denis Avdić razkril, zakaj je izgorel

3. 12. 2019; 07.00
Avtor: PR
Denis Avdić

Denis Avdić foto: Promocijski material

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, se je razgovoril o težkem obdobju, ki ga je preživljal pred leti.

Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morej in Anja Ramšak so v studiu gostili Aljošo Bagolo, ki trenutno predstavlja svojo knjigo z naslovom Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

»Znašel sem se v vlogi superjunaka. Ko si v tej vlogi, si oblečen v neprebojna oblačila in misliš, da vse zmoreš. Tudi drugi ti to potrdijo. Ti pa ne opaziš, da počaši izginja smisel vsega. V tebi se oglaša glas, da moraš biti priden in življenje te bo nagradilo. Opazil sem, da je področje duševnega zdravja tabuizirano. Sploh moški o tem ne govorimo, hitimo popraviti vsak stroj. Svojega čustvenega ustroja pa se nikoli ne lotimo. To so zelo resne stvari, izgorelost se zgodi ravno zato, ker so sodobni odnosi izropani zaupanja,« se je razgovoril Bagola.

Ekipa jutranjega programa radia 1 z Aljošo Bagolo foto: Radio 1

Sicer pa se je tudi Avdić pred leti znašel v obdobju izgorelosti. »Ko imaš gorivo, si misliš jaz zmorem narediti vse. Zjutraj sem ob 4h vstal, šel na radio, potem na televizijo, zvečer pa še na predstavo. In to je trajalo sedem let. Ko so me drugi vprašali kako zdržim, sem rekel, da v tem uživam. Potem pa je tega goriva zmanjkalo, izgorelost lahko vodi v depresijo,« je dejal Denis.

prejšnji članek
Čustvena objava znane Slovenke
Svet slavnih
Čustvena objava znane Slovenke
naslednji članek
Velik uspeh zadnje zmagovalke Talentov
Resničnostni šovi
Velik uspeh zadnje zmagovalke Talentov