tim kevin ravnjak 1 Dobra karma

Udarci usode: športnik zaradi poškodbe glave in ...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 6. julija

UV2 simon miranda-pl Reporter.si

Politične trofeje usodne ženske: katere ...

kos patria Svet24.si

Strokovnjak, v katerem vidijo operativca globoke ...

POL20150214_BOR1080-2 Necenzurirano

SDS je globoka država #kolumna

križevniška-ulica Odkrito.si

Vandali na Križevniški

Miša Molk Njena.si

65-letna Miša Molk mami v kopalkah

Denis Avdić razkril, zakaj je izgorel
| PR

Denis Avdić razkril, zakaj je izgorel

Denis Avdić, arhiv

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, se je razgovoril o težkem obdobju, ki ga je preživljal pred leti.

Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morej in Anja Ramšak so v studiu gostili Aljošo Bagolo, ki trenutno predstavlja svojo knjigo z naslovom Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

»Znašel sem se v vlogi superjunaka. Ko si v tej vlogi, si oblečen v neprebojna oblačila in misliš, da vse zmoreš. Tudi drugi ti to potrdijo. Ti pa ne opaziš, da počaši izginja smisel vsega. V tebi se oglaša glas, da moraš biti priden in življenje te bo nagradilo. Opazil sem, da je področje duševnega zdravja tabuizirano. Sploh moški o tem ne govorimo, hitimo popraviti vsak stroj. Svojega čustvenega ustroja pa se nikoli ne lotimo. To so zelo resne stvari, izgorelost se zgodi ravno zato, ker so sodobni odnosi izropani zaupanja,« se je razgovoril Bagola.

Foto: Radio 1 - Ekipa jutranjega programa radia 1 z Aljošo Bagolo

Sicer pa se je tudi Avdić pred leti znašel v obdobju izgorelosti. »Ko imaš gorivo, si misliš jaz zmorem narediti vse. Zjutraj sem ob 4h vstal, šel na radio, potem na televizijo, zvečer pa še na predstavo. In to je trajalo sedem let. Ko so me drugi vprašali kako zdržim, sem rekel, da v tem uživam. Potem pa je tega goriva zmanjkalo, izgorelost lahko vodi v depresijo,« je dejal Denis.