laparoskopija Svet24.si

Na operacijski mizi je kričala, kirurg je ni ...

ENERGIJE Dobra karma

Za optimalno delovanje: energijska napoved od 13. ...

lažni pravoslavni duhovnik Svet24.si

VIDEO: Škandal v Srbiji, izdajal se je za ...

Konji, kraj, janez sabolek - sabla Svet24.si

Inšpekcija obupala nad konji – menda zato, ker ...

boginja Dobra karma

Petek 13. in njegovih 13 starodavnih keltskih ...

indira Njena.si

Razgaljena in vroča Indira zanetila splet

lucija Njena.si

Kaj se je po snemanju zgodilo med Lucijo in ...

Denis Avdić razkril, zakaj je izgorel
| PR

Denis Avdić razkril, zakaj je izgorel

Denis Avdić, arhiv

Voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa na Radiu 1, se je razgovoril o težkem obdobju, ki ga je preživljal pred leti.

Denis Avdić, Miha Deželak, Jana Morej in Anja Ramšak so v studiu gostili Aljošo Bagolo, ki trenutno predstavlja svojo knjigo z naslovom Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

»Znašel sem se v vlogi superjunaka. Ko si v tej vlogi, si oblečen v neprebojna oblačila in misliš, da vse zmoreš. Tudi drugi ti to potrdijo. Ti pa ne opaziš, da počaši izginja smisel vsega. V tebi se oglaša glas, da moraš biti priden in življenje te bo nagradilo. Opazil sem, da je področje duševnega zdravja tabuizirano. Sploh moški o tem ne govorimo, hitimo popraviti vsak stroj. Svojega čustvenega ustroja pa se nikoli ne lotimo. To so zelo resne stvari, izgorelost se zgodi ravno zato, ker so sodobni odnosi izropani zaupanja,« se je razgovoril Bagola.

Foto: Radio 1 - Ekipa jutranjega programa radia 1 z Aljošo Bagolo

Sicer pa se je tudi Avdić pred leti znašel v obdobju izgorelosti. »Ko imaš gorivo, si misliš jaz zmorem narediti vse. Zjutraj sem ob 4h vstal, šel na radio, potem na televizijo, zvečer pa še na predstavo. In to je trajalo sedem let. Ko so me drugi vprašali kako zdržim, sem rekel, da v tem uživam. Potem pa je tega goriva zmanjkalo, izgorelost lahko vodi v depresijo,« je dejal Denis.