kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

blaz1 Svet24.si

Blaž Švab o tem, kaj je počel med poletjem, in ...

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

oshkosh, lkov 4x4, matej tonin Necenzurirano

Zakaj Tonin ni razkril, da bo kupil še 100 ...

SEVERINA Odkrito.si

Severina: Afera s črnogorskim mafijašem?

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Eva slavila zmago, znani tudi finalisti
| V.M.

Eva slavila zmago, znani tudi finalisti

Eva Boto, POP TV

Sinoči se je odvila predzadnja oddaja letošnje pete sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Tokrat je gledalce in žirijo najbolj navdušila Eva Boto …

Enajsta oddaja letošnjega šova Znan obraz ima svoj glas je bila tokrat še posebej zanimiva, saj je na četrti žirantski stolček sedla priznana plesna koreografinja Nika Kljun. Slednja se je poprej že mudila v številnih tujih glasbenih šovih, v veliko veselje pa ji je bilo tudi sodelovanje v slovenski, torej domači oddaji.

Foto: POP TV - Nika Kljun

In kaj zanimivega se je odvilo na malih ekranih sinoči? Prvič smo si lahko ogledali glasbeni dvoboj dveh dvojnih imitacij: Matic in Maja sta namreč postala Šank Rock ter 6pack Čukur in se pomerila v dvoboju. Veliko zmago je slavila Eva Boto, ki si je po seštevku ocen gledalcev, žirije in sotekmovalcev prislužila največ točk. Eva je tokrat stopila v čevlje Ansambla bratov Avsenik, odpela pa bo zimzeleno pesem Tam kjer murke cveto.

Pa ostali tekmovalci?

Petra Zore je imitirala risano junakinjo Moano in zapela pesem How far will I go. Alex Volasko je upodobilpevca Omarja Nabra, zapel pa je njegovo uspešnico Vse kar si želiš. David Amaro je imitiral svetovnega zvezdnika in odličnega plesalca Justina Timerlakea, pel pa je njegovo uspešnico Can't stop the feeling, pri čemer so se mu na odru pridružili plesalci Bolera. Srđan Milovanović je okrat imitiral Sašo Lošića iz kultne bosanske skupine Plavi orkestar, zapel pa je legendarni hit Od rođendana do rođendana. Kot zadnja je nastopila operna pevka Ana Dežman, ki je tokrat imitirala svetovno zvezdnico Mariah Carey, zapela pa je najbolj znano božično pesem All I want for Christmas Is You.

Znani finalisti oddaje Znan obraz ima voj glas

Večer je prinesel še pomembno razglasitev letošnje sezone. Finalisti za prihodnjo nedeljo so postali: David Amaro, Matic Supovec, Srđan Milovanovič in Eva Boto.

Foto: POP TV - Nastopajoči v 11. oddaji Znan obraz ima svoj glas