kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Eva slavila zmago, znani tudi finalisti

9. 12. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
znan-obraz-ima-svoj-glas-11

Eva Boto foto: POP TV

Sinoči se je odvila predzadnja oddaja letošnje pete sezone šova Znan obraz ima svoj glas. Tokrat je gledalce in žirijo najbolj navdušila Eva Boto …

Enajsta oddaja letošnjega šova Znan obraz ima svoj glas je bila tokrat še posebej zanimiva, saj je na četrti žirantski stolček sedla priznana plesna koreografinja Nika Kljun. Slednja se je poprej že mudila v številnih tujih glasbenih šovih, v veliko veselje pa ji je bilo tudi sodelovanje v slovenski, torej domači oddaji.

Nika Kljun foto: POP TV

In kaj zanimivega se je odvilo na malih ekranih sinoči? Prvič smo si lahko ogledali glasbeni dvoboj dveh dvojnih imitacij: Matic in Maja sta namreč postala Šank Rock ter 6pack Čukur in se pomerila v dvoboju. Veliko zmago je slavila Eva Boto, ki si je po seštevku ocen gledalcev, žirije in sotekmovalcev prislužila največ točk. Eva je tokrat stopila v čevlje Ansambla bratov Avsenik, odpela pa bo zimzeleno pesem Tam kjer murke cveto.

Pa ostali tekmovalci?

Petra Zore je imitirala risano junakinjo Moano in zapela pesem How far will I go. Alex Volasko je upodobilpevca Omarja Nabra, zapel pa je njegovo uspešnico Vse kar si želiš. David Amaro je imitiral svetovnega zvezdnika in odličnega plesalca Justina Timerlakea, pel pa je njegovo uspešnico Can't stop the feeling, pri čemer so se mu na odru pridružili plesalci Bolera. Srđan Milovanović je okrat imitiral Sašo Lošića iz kultne bosanske skupine Plavi orkestar, zapel pa je legendarni hit Od rođendana do rođendana. Kot zadnja je nastopila operna pevka Ana Dežman, ki je tokrat imitirala svetovno zvezdnico Mariah Carey, zapela pa je najbolj znano božično pesem All I want for Christmas Is You.

Znani finalisti oddaje Znan obraz ima voj glas

Večer je prinesel še pomembno razglasitev letošnje sezone. Finalisti za prihodnjo nedeljo so postali: David Amaro, Matic Supovec, Srđan Milovanovič in Eva Boto.

Nastopajoči v 11. oddaji Znan obraz ima svoj glas foto: POP TV

prejšnji članek
To je oče slavne trenerke Nataše Gorenc
Svet slavnih
To je oče slavne trenerke Nataše Gorenc
naslednji članek
Rene zaradi nečednih poslov skoraj končal v zaporu
Resničnostni šovi
Rene zaradi nečednih poslov skoraj končal v zaporu
#nasazenazenska
nasazenazenska